/ Blender best i test: 10 knallgode varianter

Blender best i test: 10 knallgode varianter

bilde av tre forskjellige blendere, med tekst: 10 beste blendere, best i test

Innhold

Er du på utkikk etter den beste blenderen til ditt kjøkken? Blender best i test er noe mange vil få svar på. Vi har gjennomført omfattende test for å finne de beste blendermerkene tilgjengelig i dag. Enten du er en profesjonell kokk eller en entusiastisk hjemmekokk, er det viktig å investere i en blender av høy kvalitet som kan møte dine behov.

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til kitchn.no.

1. Blender best i test: BlendForce 1,25L svart

Blender best i test: BlendForce blender 1,25L svart
Blender best i test: BlendForce blender 1,25L svart

Blendforce i sort er en klassisk blender som skiller seg ut ved sin evne til å knuse is og lage deilige smoothies på kort tid! Med en imponerende kapasitet på 1,25 liter, gir den deg muligheten til å lage store porsjoner av dine favorittdrikker.

En av de største fordelene med Blendforce er dens enkelhet i bruk og rengjøring. De avtakbare delene kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen på økoprogrammet, noe som gjør den til et praktisk valg for travle hverdager.

Med to hastigheter og en pulsfunksjon kan du tilpasse blendingen etter dine behov. Den kraftige motoren sørger for at du aldri trenger å bekymre deg for lunken smoothie – isknusing er heller ikke noe problem!

2. Blender best i test: Infiny Mix+1600W

Infiny Mix+ blender 1600W
Blender best i test: Infiny Mix+ blender 1600W

Infinymix+ er en kraftig og praktisk blender med en unik take away-flaske. Denne høyhastighetsblenderen har en imponerende 1600-watts motor og 6 skarpe, titanbelagte kniver som gir en jevn og perfekt konsistens hver gang. Med de slitesterke Powelix-knivene kan du lage deilige smoothies og smakfulle desserter uten problemer.

Det digitale blenderdisplayet gir deg muligheten til å velge mellom ulike programmer, inkludert smoothie, sorbet, knust is og dessert. Med Infinymix+ kan du enkelt lage dine favorittdrikker på en profesjonell måte.

Rengjøringen er også enkel takket være det automatiske rengjøringsprogrammet. Du trenger ikke bekymre deg for å vaske blenderen manuelt etter bruk.

3. Blender best i test: 1,5L 600W rustfritt stål

Blender 1,5L 600W rustfritt stål
Blender best i test: Blender 1,5L 600W rustfritt stål

Champions Blender er en allsidig og kraftig blender som gjør det enkelt å lage deilige smoothies, drinker, supper og knust is. Den er laget av rustfritt stål og har et stilrent og robust design. Med en effekt på 600 W kan den takle alle typer ingredienser.

Blenderen har 3 valgbare hastigheter og en praktisk pulsfunksjon, slik at du kan tilpasse blendingen etter dine behov. Glasskannen har en kapasitet på 1,5 L og er gradert for enkel måling av ingredienser. Den har også en helletut som gjør det enkelt å servere.

Med 6 knivblader i rustfritt stål kan denne blenderen enkelt blande harde ingredienser som is og nøtter. Knivbladene er også avtakbare, noe som gjør rengjøringen enkel og problemfri. Blenderen har også et sikkerhetslokk og overopphetningsbeskyttelse for trygg bruk.

4. Blender best i test: Master Steel+ blender 1000W stål

Master Steel+ blender 1000W stål
Blender best i test: Master Steel+ blender 1000W stål

Master Steel+ blenderen er det ultimate kjøkkenredskapet som kombinerer det beste fra to verdener! Denne blenderen har en stor glasskanne som er ideell for å blande store mengder ingredienser eller knuse is. Med den praktiske take-away-flasken kan du raskt blande smoothien din og ta den med deg når du er på farten.

Blenderens titanbelagte kniver er av høy kvalitet og holder seg skarpe lenger. Dette sikrer at du alltid oppnår perfekte resultater uansett hva du blander. I tillegg er blenderen laget av BPA-frie materialer, noe som gjør den trygg å bruke.

En annen flott funksjon med Master Steel+ blenderen er at den er egnet for barnemat. Du kan enkelt lage sunn og næringsrik mat til de små ved å bruke denne blenderen.

5. Blender best i test: X 2,5 Turbo 2,2L 1800W svart

Blender X 2,5 Turbo 2,2L 1800W svart
Blender best i test: X 2,5 Turbo 2,2L 1800W svart

Denne høyhastighetsblenderen i sort er et kraftig verktøy på kjøkkenet. Med en imponerende effekt på 1800W og 2,5 hestekrefter, kan den knuse alt fra nøtter, avokadokjerner, isbiter til hardere frukt og grønnsaker. Blenderen er utstyrt med en solid metallkobling og kan nå opptil 30 000 omdreininger i minuttet, takket være sin kraftige motor. Med 6 kniver i rustfritt stål kan du være sikker på at ingrediensene blir grundig knust og blandet.

Denne blenderen er ikke bare begrenset til å lage smoothies. Du kan også lage deilige supper og sauser i den. Den romslige muggen har en kapasitet på 2,2 liter, slik at du kan lage store porsjoner om ønskelig. For å sikre trygg bruk, er blenderen utstyrt med et sikkerhetslokk som må monteres riktig for at blenderen skal starte. Dette er spesielt viktig for å beskytte brukeren fra eventuelle ulykker.

6. Blender best i test: Artisan K400 onyx svart

Artisan blender K400  onyx svart
Blender best i test: Artisan K400 onyx svart

Denne blenderen er det perfekte verktøyet for å oppnå den perfekte smaken i oppskriftene dine. Den er spesielt designet for å takle selv de hardeste ingrediensene og gi jevne resultater, enten du lager en næringsrik, hjemmelaget suppe, babymat, limejuice, nøttesmør, dipp, puré, saus eller smoothie!

Hvordan fungerer den? Blenderen har et avansert system med tre deler som samarbeider sømløst: Den unike, asymmetriske kniven i rustfritt stål, den rillede kolben som trekker ingrediensene inn mot kniven, og Intelli-Speed-motoren på 1,5 HK som registrerer innholdet for å opprettholde optimal hastighet.

7. Blender best i test: Design 725 2,6L 1800W stål

Design 725 blender 2,6L 1800W stål
Blender best i test: Design 725 2,6L 1800W stål

Blendtec Designer 725 er en ekstremt avansert blender som er designet for å imøtekomme de mest krevende behov. Denne maskinen er laget med en base i rustfritt, børstet stål som gir den et moderne og elegant utseende. Med sitt brukervennlige panel kan du enkelt kontrollere blenderen og velge mellom seks forskjellige programmer.

En av de mest imponerende funksjonene til Designer 725 er dens justerbare hastighet. Med 100 trinn kan du finjustere hastigheten etter dine preferanser og behov. Dette gir deg full kontroll over konsistensen og teksturen på det du blender.

En annen unik egenskap ved Designer 725 er dens Wildside+ beholder. Denne beholderen har en femte side som bidrar til bedre sirkulasjon av ingrediensene. Dette sikrer en jevn og kremet blanding hver gang du bruker blenderen.

Blendtec Designer 725 er utstyrt med Blendtecs patenterte knivsett, som er spesielt designet for å kutte og blande ingredienser på en effektiv måte. Den rustfrie stål drivmekanismen og koblingen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.

Med sine seks programmer kan du enkelt lage smoothies, salsa, is, juice, suppe og til og med rengjøre blenderen. Dette gjør det enkelt å lage en rekke deilige retter og drikker med bare et knappetrykk.

8. Blender best i test: Kult X blender 1,5L

Kult X blender 1,5L
Blender best i test: Kult X blender 1,5L

WMF Kult X bordmikser er et allsidig multiapparat som lar deg miks, røre, hakke og pure ingredienser med en imponerende hastighet på opptil 20 000 o/min. Dette kraftige multimikseren kombinerer sikkerhet, styrke og bekvemmelighet på en enestående måte.

Med en høytytende effekt på 1000 W og opptil 20 000 o/min kan denne bordmikseren takle alle slags ingredienser med letthet. Enten det er frukt, grønnsaker, smoothier, smørepålegg eller knust is, vil WMP Kult X gi deg enestående resultater. Den rustfrie stålkniven med WMT Perfect Cut-teknologi sikrer effektiv og presis kutting.

9. Blender best i test: Premium power blender 1500W

Premium power blender 1500W
Blender best i test: Premium power blender 1500W

Denne power-blenderen er et stilrent og moderne produkt med et mattsvart design. Den har et brukervennlig kontrollpanel med lys, som gjør det enkelt å velge ønsket program. Med sine 5 forhåndsinnstilte programmer, kan denne blenderen lage alt fra smoothie og green smoothie til isknusning, suppe og rengjøring.

Blenderens BPA-frie Tritan-kanne har en kapasitet på 2 liter, og er dermed stor nok til å tilberede store porsjoner. Den medfølgende BPA-frie nedstopperen gjør det enkelt å blande ingrediensene jevnt og effektivt.

10. Blender best i test: Blender m/smoothie funksjon 1L

Blender m/smoothie funksjon 1L
Blender best i test: Blender m/smoothie funksjon 1L

Severin SM 3737 er en kraftig blender med en effekt på 500W. Den har en glasskanne med en kapasitet på 1 liter, og er perfekt for å knuse is. Glasskannen har et avtagbart lokk med en integrert målekopp, som gjør det enkelt å måle opp ingrediensene.

Blenderen har en kraftig motor med 2 hastigheter og en puls funksjon, som gir deg full kontroll over blendingen. Uansett om du ønsker å lage smoothies, supper eller sauser, kan du enkelt tilpasse hastigheten etter behov.

I tillegg til glasskannen følger det med en beholder på 600 ml, som er perfekt for blending og oppbevaring av smoothies. Beholderen har også et lokk, og kan vaskes i oppvaskmaskinen for enkel rengjøring.

Mest stilte spørsmål om blendere

mest stilte spørsmål om blendere

Det er mange som har ulike spørsmål om blendere, om det er funksjon, pris eller egnet mat til en blender. Her har vi samlet de mest stilte spørsmålene. Få svaret du lurer på, samt noen andre ved å lese under.

Hvordan velge blender?

Når du skal velge en blender, er det flere faktorer å vurdere. Først bør du tenke på hva du kommer til å bruke blenderen til. Hvis du ønsker å lage smoothies og supper, bør du velge en blender med god kraft.

Hvor mange watt bør en blender ha?

Wattstyrken på en blender kan variere, men generelt sett bør den ha minst 500 watt for å kunne takle de fleste oppgaver.

Er hurtigmikser og blender det samme?

Hurtigmikser og blender er ikke det samme, selv om de begge kan brukes til å blande ingredienser. En hurtigmikser har vanligvis mindre kraft og er mer egnet for mindre oppgaver som å lage sauser eller piske egg. En blender derimot, er designet for å håndtere større mengder mat og har høyere kraft.

Hvilken blender er best til smoothie?

Når det gjelder å lage smoothies, er det flere faktorer som spiller inn for å få det beste resultatet. En blender med høy hastighet og god kraft er viktig for å få en jevn og kremet konsistens. Det anbefales også å velge en blender med en glassbeholder, da plastbeholdere kan bli ripete over tid og påvirke smaken.

Kan man ha isbiter i blender?

Ja, det er fullt mulig å ha isbiter i blenderen. En blender med god kraft vil kunne knuse isbitene uten problemer. Dette er spesielt nyttig når du ønsker å lage forfriskende smoothies eller frosne drinker.

Er det bra å drikke smoothie hver dag?

Det er ikke noe problem å drikke smoothie hver dag, så lenge du sørger for å ha et balansert kosthold. Smoothies kan være en god måte å få i seg frukt og grønnsaker på, men det er viktig å variere ingrediensene og inkludere andre næringsrike matvarer i kostholdet ditt.

Hvilken væske i smoothie?

Når det gjelder væsken i smoothies, kan du bruke forskjellige alternativer avhengig av preferanser og behov. Noen vanlige valg inkluderer melk, plantebaserte melk, juice, vann eller yoghurt. Det er også mulig å kombinere forskjellige væsker for å få ønsket konsistens og smak.

Hva er forskjellen på milkshake og smoothie?

Forskjellen mellom en milkshake og en smoothie ligger i ingrediensene og konsistensen. En milkshake inneholder vanligvis iskrem og melk, og har en tykk og kremet konsistens. Smoothies derimot, er laget med frukt, grønnsaker og væske, og har en tynnere og lettere konsistens.

Kan man lage smoothie kvelden før?

Ja, det er mulig å lage smoothie kvelden før. Du kan forberede ingrediensene og ha dem klare i blenderen, og deretter blande dem sammen rett før du skal drikke smoothien. Dette kan være en tidsbesparende løsning for travle morgener.

Hvilken blender til nøttesmør?

Når det gjelder å lage nøttesmør, bør du velge en blender med høy kraft og en solid kniv. Dette er viktig for å kunne knuse nøttene og få en jevn konsistens. En blender med en kraftig motor og et solid design vil være ideell for denne oppgaven.

Hva bruker man blenderen til?

En blender kan brukes til en rekke oppgaver på kjøkkenet. Du kan bruke den til å lage smoothies, supper, sauser, dressinger, nøttesmør, knuse is og mye mer. Det er en allsidig maskin som kan være til stor hjelp i matlagingen.

Kan man ha mandler i blender?

Ja, det er mulig å ha mandler i blenderen. En blender med god kraft vil kunne knuse mandler til ønsket konsistens, enten det er til å lage nøttemel, nøttesmør eller til å tilsette i smoothies og bakverk.

Kan man ha isbiter i blender?

Ja, det er mulig å knuse is i blenderen. En blender med tilstrekkelig kraft vil kunne håndtere isbiter uten problemer. Det kan være nyttig når du ønsker å lage forfriskende drikker eller frosne desserter.

Kan man ha blender i oppvaskmaskin?

Mange blendere kan trygt vaskes i oppvaskmaskinen, men det er viktig å sjekke produsentens instruksjoner før du gjør dette. Noen deler av blenderen, som kniven eller beholderen, kan være bedre å vaske for hånd for å unngå skade eller slitasje.

Hva kan man bruke istedenfor blender?

Hvis du ikke har en blender tilgjengelig, er det mulig å bruke andre kjøkkenredskaper som kan oppnå lignende resultater. Du kan bruke en stavmikser, en food processor eller til og med en kraftig blenderflaske som kan ristes for å blande ingrediensene.

Kan man bruke stavmikser som blender?

En stavmikser kan brukes til å blande ingredienser, men den har vanligvis mindre kraft enn en blender. Derfor kan det være begrensninger når det gjelder å håndtere større mengder mat eller knuse is. Stavmikseren er mer egnet for mindre oppgaver som å lage sauser eller suppe.

Relatert: Topp 5 matkasser i Norge som du bør vurdere

Konklusjon

Når du velger en blender til ditt kjøkken, er det viktig å vurdere kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet. De nevnte blendermerkene over tilbyr alle høykvalitetsprodukter som kan hjelpe deg med å lage deilige retter og drikkevarer på en enkel og effektiv måte. Uansett hvilket merke du velger, er det viktig å lese anmeldelser og vurdere dine egne behov før du tar en beslutning. Med en pålitelig blender kan du utforske en verden av kulinariske muligheter rett fra ditt eget kjøkken.

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Vår produktkatalog

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩