/ Toastjern test: 12 beste på markedet

Toastjern test: 12 beste på markedet

Bilde av norges tre beste toastjern, med tekst som sier: 12 beste toastjern, best i test

Innhold

Toastjern er et populært kjøkkenredskap som gjør det enkelt å lage deilige toast til frokost, lunsj eller som et raskt mellommåltid. Men med så mange forskjellige merker og modeller på markedet kan det være utfordrende å finne det beste toastjernet som passer dine behov. I denne omfattende guiden vil vi gi deg all den informasjonen du trenger for å kunne ta en velinformert beslutning.

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til kitchn.no og tilbords.no.

12 beste toastjern

Under har vi laget en liste med de 10 beste toastjernene. Alle leverandørene har minimum 1-5 dagers levering. Modellene under er vurdert basert på brukervennlighet, pris og kvalitet:

1. Krups Toastjern

Bilde av Grcic sandwich grill svart.
Bilde av modellen fra merket Krups: Grcic sandwich grill svart.

Dette toastjernet fra KRUPS er et ikonisk og stilfullt design av Constantin Grcic. Det skiller seg ut med sin ekstra store stekeflate, som gjør det mulig å lage toast med brødskiver i alle størrelser. Lokket er utstyrt med en praktisk fjærlås og et vinklet håndtak, som gjør smørbrødgrillen svært enkel å bruke. Håndtakene er varmeisolerte, slik at du kan unngå å brenne deg på fingrene.

Modellen har også en varsellampe som indikerer når det er klart til bruk. Det smarte designet gjør at grillen kan oppbevares på høykant, noe som sparer plass i kjøkkenskapet. Med et kraftig varmeelement på 850 watt blir jernet raskt varmt, og du kan nyte et sprøtt og gyllent resultat på kort tid.

Oppsummering:

 • Stor stekeflate
 • Varmeisolert håndtak for enklere bruk
 • Varmeelement med 850 watt for rask steking

Kjøp Krups toastjern på Kitchn.no (499,-)

2. OBH Nordica Onyx Toastjern

Onyx toastjern svart
Bilde av modellen fra merket OBH Nordica: Onyx.

Toastjernet Onyx er det perfekte verktøyet for å lage varme og sprø smørbrød. Med sine fleksible grillplater kan du enkelt grille brødskiver av ulike tykkelser, slik at du kan lage smørbrød akkurat slik du liker dem.

En av de unike egenskapene til Onyx er dens låsefunksjon, som gjør det mulig å sette smørbrødgrillen vertikalt når den ikke er i bruk. Dette sparer plass på kjøkkenet og gjør det enkelt å oppbevare toastjernet.

For å minimere røyk og lukt har Onyx en praktisk dryppbrett. Dette brettet samler opp smuler og annet avfall som kan oppstå under grillingen, slik at du kan nyte smørbrødene dine uten å bli plaget av irriterende røyk eller lukt.

Oppsummering:

 • Lekkert og smart design
 • Låsefunksjon for vertikal lagring
 • Passer til både tykke og tynne brødskiver

Kjøp OBH Nordica Toastjern på Kitchn.no (499,-)

3. Sage Toastjern

Bilde av Sage
The Perfect Press.
Bilde av modellen fra Sage: The Perfect Press.

The Perfect Press SSG600BSS toastjern fra Sage er et imponerende elektrisk kjøkkenapparat som er spesialdesignet for å skape deilige og perfekt stekte sandwicher og toaster. Dette jernet er utstyrt med en rekke fantastiske funksjoner som vil forvandle din sandwichopplevelse.

En av de mest imponerende egenskapene til denne modellen er den justerbare høydekontrollen. Dette betyr at uansett om du foretrekker tynne eller tykke brødskiver, kan du enkelt tilpasse jernet for å oppnå den perfekte stekingen. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for at fyllet blir klemt ut eller at brødet blir ujevnt stekt.

En annen innovativ funksjon er trykkjusteringshengselen. Denne smarte løsningen sørger for at toastjernet fordeler jevnt trykk på sandwichen din, noe som resulterer i en perfekt og jevn stekeskorpe på begge sider. Du kan være sikker på at hver bit av din sandwich vil være like velsmakende og godt stekt.

Oppsummering:

 • Justerbar høyde
 • Designet for enklere rengjøring
 • Justeringshengsel

Kjøp Sage toastjern på Kitchn.no (1 299,-)

4. Champion Toastjern

Bilde av Paninigrill pro 2000W.
Bilde av modellen fra Champion: Paninigrill pro 2000W.

Champion Paninigrill Pro 180°C er det perfekte toastjernet for deg som ønsker å lage deilige paninier, ostesmørbrød, hamburgere og kylling på en enkel og smakfull måte. Med denne modellen får du et jevnt og sprøstekt resultat takket være de fleksible stekeplatene med hengsler som tilpasser seg etter høyden på det du tilbereder. I tillegg har den en justerbar termostat og en jevn varmefordeling, som gir deg full kontroll over stekingen.

Toastjernet har også den praktiske funksjonen med å doble grillflaten når du bruker grillen åpen. Dette betyr at du får to grillplater i bredden, noe som er perfekt når du skal grille til mange personer. Grillplatene har et non-stick-belegg, som gjør rengjøring til en lek. Du trenger bare å tørke av platene, tømme beholderen med fett og smuler, og du er klar for neste grilling.

Kjøp Champion toastjern på Kitchn.no (699,-)

5. OBH Nordica Easy Grill Toastjern

Bilde av modellen fra OBH Nordica: Easy Grill Toastjern
Bilde av modellen fra OBH Nordica: Easy Grill Toastjern.

Easy Grill er et elegant toastjern laget av rustfritt stål som vil være et perfekt tillegg til ethvert kjøkken. Med sin justerbare temperatur og non-stick belegg, vil denne utgaven gjøre deg til en mester på grillen uten å forlate komforten av ditt eget kjøkken. Uansett om været er dårlig, kan du fortsatt nyte smakfulle biffer, grillet ost og ferske grønnsaker takket være dette apparatet.

En av de beste funksjonene med Easy Grill er dens justerbare temperatur. Du kan enkelt velge den perfekte temperaturen for å tilberede dine favorittretter. Enten det er saftige biffer eller sprø grønnsaker, vil dette jernet hjelpe deg med å oppnå perfekte resultater hver gang.

Kjøp OBH Nordica Easy Grill toastjern på Kitchn.no (686,-)

6. OBH Nordica Crispy Smørbrødgrill

Bilde av modellen til OBH Nordica: Crispy Smørbrødgrill
Bilde av modellen til OBH Nordica: Crispy Smørbrødgrill.

OBH Nordica Crispy smørbrødgrill er det ideelle verktøyet for å lage deilige, sprø og gylne smørbrød på kort tid. Med en kraftig 750 W motor, kan denne smørbrødgrillen raskt tilberede to grillede smørbrød samtidig. Den er utstyrt med non-stick-belagte plater som gjør rengjøringen enkel og effektiv.

Toastjernet har skjellformede plater som holder fyllet på plass, slik at du kan nyte smørbrødene uten at ingrediensene faller ut. For å rengjøre smørbrødgrillen, må du aldri dyppes den i vann eller andre væsker, og den må heller ikke rengjøres under rennende vann. Etter bruk kan platene enkelt tørkes av med tørkepapir eller en fuktig klut når grillen har blitt kald. Det er viktig å unngå bruk av skarpe redskaper eller sterke rengjøringsmidler som kan skade belegget på platene.

Kjøp OBH Nordica Crispy smørbrødgrill på Kitchn.no (469,-)

7. OBH Nordica Optigrill Entry

Bilde av modellen fra OBH Nordica: Optigrill Entry.
Bilde av modellen fra OBH Nordica: Optigrill Entry.

Dette innovative toastjernet er en perfekt følgesvenn for alle elsker å grille. OptiGrill er kjent for sitt enkle og morsomme design. Den har blitt oppgradert med et eget program for paprika, som har blitt godt tatt i mot blant kunder.

Denne modellen ble raskt en suksess da den ble lansert, og det er ikke uten grunn. Den kan brukes overalt og leverer et perfekt grillresultat hver gang. Dette skyldes den smarte sensoren som leser tykkelsen på råvaren og justerer steketiden og temperaturen deretter. Med seks automatiske programmer for forskjellige råvarer, er det bare å velge program og la OptiGrill gjøre resten av jobben for deg.

Men hvis du liker utfordringen ved å grille selv, er den manuelle innstillingen perfekt for deg. OptiGrill gir deg bedre kontroll enn en vanlig grill, slik at du kan tilberede alle de samme råvarene, men med enda bedre resultat.

Kjøp OBH Nordica Optigrill Entry på Kitchn.no (2 542,-)

8. Create 3i1 Toastjern

Create 3i1 Toastjern
Bilde av modellen til merket Create: 3i1 toaster vaffel, grill og toast hvit.

Dette toastjernet fra Create er et 3-i-1 apparat som kan brukes som vaffeljern, grill og toast. Det er hvitt i fargen og passer perfekt til å tilberede lunsj, middag og dessert. Med dette multijernet kan du enkelt lage sprø smørbrød, saftig kjøtt eller deilige vafler ved å bytte mellom de medfølgende platene. Det er brukervennlig og kommer med 3 utskiftbare plater. Når du skal rengjøre multijernet, kan du enkelt ta av platene og skylle dem.

Kjøp Create 3i1 toastjern på Kitchn.no (995,-)

9. Princess Deluxe Toastjern

Bilde av modellen fra Princess: Deluxe sandwich grill.
Bilde av modellen fra Princess: Deluxe sandwich grill.

Princess Sandwich Grill er et toastjern som gjør det enkelt å lage deilige smørbrød. Det har grillplater med non-stick belegg, som gjør det enkelt å rengjøre etter bruk. Lokket på jernet har en sikkerhetslås og indikatorlamper for strøm av/på.

Kjøp Princess Deluxe modellen på Kitchn.no (337,-)

10. Sabor Toastjern

Select sandwichgrill svart
Bilde av modellen fra merket Sabor: Select sandwichgrill.

Dette toastjernet fra Sabor, kalt Select sandwichgrill, er designet for å lage sandwicher og paninier med perfekt smeltet ost og sprø skorpe. Det har grillplater med non-stick-belegg som hindrer maten i å feste seg, samtidig som de sikrer jevn varmefordeling. Dette resulterer i jevnt stekte sandwicher med en knasende sprø skorpe.

Kjøp Select sandwichgrill på Kitchn.no (899,-)

11. WMF Lono toastjern

Bilde av modellen til merket WMF: Lono toastjern.
Bilde av modellen til merket WMF: Lono toastjern.

Dette toastjernet fra WMF – Lono sandwichmaker, kan brukes til å lage sandwicher i forskjellige størrelser og varianter. Det har plass til å lage to sandwicher samtidig, enten det er standard størrelse eller ekstra store brødskiver. Modellen har en variabel håndtaklås med totrinns høydejustering, slik at det kan tilpasses sandwichens størrelse. Det er også enkelt å rengjøre takket være den spesielle utformingen av toastplatene med slippbelegg. En LED-lampe indikerer når jernet er klart til bruk, og det har en effekt på 800 watt.

Kjøp WMF Lono på Tilbords.no (945,-)

12. HÄLLMARK OF SWEDEN Toastjern

Toastjern 22 x 11 cm støpejern
Bilde av modellen fra merket HÄLLMARK OF SWEDEN: 22 x 11 cm støpejern.

Dette toastjernet fra Hällmark er laget av solid støpejern og har målene 22 x 11 cm. Det er spesielt designet for å brukes over åpen ild og har et trehåndtak og et langt skaft for enkel håndtering. Jernet er perfekt å bruke til å lage toast ute i naturen eller grille flere pølser samtidig. Grilloverflaten har målene ca 20 x 11 cm, og total lengde på modellen er ca 75 cm.

Kjøp HÄLLMARK OF SWEDEN Toastjern på Tilbords.no (399,-)

Mest stilte spørsmål og svar

 • Hva kan man lage i toastjern? Man kan lage mange forskjellige ting i et toastjern, som for eksempel toast, smørbrød, panini og quesadillas.
 • Hva er toastjern på engelsk? På engelsk heter det: “sandwich maker” eller “toastie maker”.
 • Hvor mye koster det? Prisen på et jern kan variere avhengig av merke og kvalitet, men de kan vanligvis kjøpes fra rundt 400 til 2000 kroner.
 • Skal toastjern smøres? Noen trenger å smøres med litt olje eller smør før bruk, mens andre har en non-stick-belegg som gjør at det ikke er nødvendig.
 • Hvordan vasker man et toastjern? Det kan vaskes ved å tørke av det utvendige med en fuktig klut og vaske de avtagbare platene i varmt såpevann. Vær forsiktig med å ikke få vann i selve apparatet.
 • Kan toastjern ta fyr? Selv om det er sjeldent, kan det ta fyr hvis det blir overlatt uten tilsyn eller brukt feil. Det er derfor viktig å følge bruksanvisningen og være forsiktig under bruk.

Relatert: Vaffeljern best i test: 15 knallgode alternativer

Oppsummering

Et toastjern er et praktisk kjøkkenredskap som kan gjøre det enkelt å lage deilige toast. Ved å følge våre tips og anbefalinger, kan du finne den perfekte modellen som passer dine behov og preferanser. Husk å vurdere størrelse, funksjoner, kvalitet og pris før du tar en endelig beslutning. Med en god modell kan du glede deg over deilige og perfekt ristede brødskiver når som helst.

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Vår produktkatalog

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩