/ 7 beste airfryere fra Cosori

7 beste airfryere fra Cosori

Bilde av cosori airfryere med tekst: 7 beste airfryere fra Cosori, best i test

Innhold

Airfryer har blitt stadig mer populært i Norge de siste årene. Med sin evne til å tilberede mat med minimal bruk av olje, er airfryer en revolusjonerende oppfinnelse. I denne artikkelen vil vi utforske de beste alternativene til Cosori, basert på pris, kvalitet og brukervennlighet.

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til kitchn.no.

1. Dual Blaze airfryer 6,4L/2,5 kg mørk grå

Dual Blaze airfryer 6,4L/2,5 kg mørk grå

Cosori Dual Blaze Airfryer (mørk grå) er en innovativ matlagingsenhet som gjør matlagingen enda enklere. Denne airfryeren skiller seg ut med sine doble varmeelementer som gir jevn steking fra alle kanter. Dette betyr at du kan nyte deilige, sprø skorper uten å måtte snu maten underveis. Med denne airfryeren kan du glede deg over crispy chicken, løkringer og pommes frites med god samvittighet, da den kan lage snacks og retter med opptil 90 % mindre fett.

Med en romslig kapasitet på 6,4 L / 2,5 kg er denne airfryeren perfekt for å tilberede mat til 3–6 personer. Matkurven har et non-stick-belegg som gjør rengjøringen superenkel. Du kan enkelt fjerne kurven fra airfryeren og skylle den i vasken, eller du kan til og med vaske den i oppvaskmaskinen for en grundigere rengjøring.

2. Premium airfryer 5,5L/2,2 kg svart

Premium airfryer 5,5L/2,2 kg svart

Cosori Premium Airfryer (svart) er en prisbelønt airfryer som har blitt kåret til årets kjøkkenprodukt 2022/2023 og «best i test» blant airfryere i 2022. Denne airfryeren skiller seg ut med sitt pene design og unike funksjoner, og tilbys til en god pris. Med hele 11 forhåndsinnstillinger er denne airfryeren skreddersydd til å tilberede ulike matretter. Enten du ønsker å lage kyllingretter, fiskeretter, pommes frites, brød eller desserter, har Cosori Premium Airfryer den riktige innstillingen for deg. Matlagingen blir enkel og resultatet er alltid perfekt.

Cosori Premium Airfryer gir deg muligheten til å tilberede mat 1,5 ganger raskere sammenlignet med vanlig ovn. Dette sparer deg tid på kjøkkenet uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Varmluftssteking gir maten en sprø og deilig konsistens som vil imponere alle som får smake. I tillegg kan du glede deg over sunnere matlaging med denne airfryeren og dermed nyte favorittretter som pommes frites og kyllingvinger med mindre fett, uten å miste den deilige smaken.

3. Pro airfryer 4,7L/1,8 kg svart

Pro airfryer

Cosori Pro Airfryer er en allsidig airfryer som lar deg lage sunn og deilig mat med minimal bruk av olje. Med sin Air Crisp-teknologi og en temperaturkapasitet på 230 grader, kan denne airfryeren tilberede mat raskt og effektivt. I tillegg har den et redusert lydnivå, noe som gjør den attraktiv for mange.

Med en kapasitet på 4,7 liter er Cosori Pro Airfryer ideell for familier på to til fire personer. Den tar minimalt med plass på kjøkkenbenken, samtidig som den imponerer med sin evne til å tilberede store mengder mat. Airfryeren har også en banebrytende Air Crisp-teknologi som sikrer jevn tilberedning og sprø mat.

Cosori Pro Airfryer kommer med 9 forhåndsinnstilte matprogrammer som hjelper deg med matlagingen. Enten du vil grille grønnsaker til perfeksjon eller tilberede smakfull sjømat, er denne airfryeren det perfekte valget. Den har også en imponerende “forvarme”-funksjon som er 20% raskere enn konkurrerende modeller, og tilbereder maten din 1,5 ganger raskere enn en tradisjonell ovn.

4. Premium II Plus airfryer 6,2L mørk grå

Premium II Plus airfryer 6,2L mørk grå

Cosori Premium II Plus airfryer er en oppgradert versjon av bestselgeren. Den har en imponerende kapasitet på 6,2 liter og er perfekt for familier på fire til seks personer. Med sine 10 oppgraderte matlagingsfunksjoner, “Clear-Cook” vindu og lys, kan du oppnå perfekte resultater hver gang. Den oppdaterte Premium-modellen har også en skråstilt skjerm som gjør matlagingen enkel og rask.

Designet er også oppdatert, med en skråstilt berøringsskjerm som gir deg rask og enkel tilgang til matlaging. En unik forvarmingsfunksjon tar bare to til fem minutter og forbedrer teksturen på maten. Du kan enkelt overvåke matlagingsprosessen gjennom det synlige matlagingsvinduet.

Med 10 forhåndsinnstilte matprogrammer kan du tilberede maten akkurat slik du ønsker. Bare et trykk på skjermen er alt som trengs for å starte tilberedningen. Cosori Premium II Plus har også ADAPT-IQTM teknologi som gir rask forvarming på under fem minutter, forbedrer teksturen på maten og gir sprø resultater. Du kan tilpasse tid og temperatur for hver forhåndsinnstilling, og den raske 360° luftsirkulasjonen sikrer jevne og deilige stekeresultater.

5. Dual Blaze airfryer 6,4L/2,5 kg lys grå

Dual Blaze airfryer 6,4L/2,5 kg lys grå

Dual Blaze airfryer i lys grå fra Cosori er et innovativt og praktisk kjøkkenredskap som vil revolusjonere din matlaging. Med doble varmeelementer og 360 ThermoIQ teknologi sikrer denne airfryeren perfekte resultater hver gang.

En av de mest imponerende funksjonene ved denne modellen er dens doble varmeelement. Dette gjør at maten får en ekstra sprø tekstur, samtidig som du slipper å snu maten da den blir stekt jevnt fra alle kanter. Resultatet er en deilig og sprø matopplevelse.

Cosori Dual Blaze airfryer kommer med hele 12 forhåndsinnstillinger som er tilpasset ulike matretter. Du kan velge mellom innstillinger som Airfry, Bake, Broil, Roast, Gjenoppvarming, Hold varm, Kylling, biff, frossen mat, grønnsaker, pommes frites eller sjømat. Dette gir deg uendelige muligheter til å eksperimentere på kjøkkenet.

6. Lite mini airfryer 2L mørk grå

Lite mini airfryer 2L mørk grå

Cosori Lite mini airfryer 2 liter i fargen mørk grå er den perfekte løsningen for å kunne nyte sunnere måltider på en enkel og rask måte. Denne kompakte airfryeren passer perfekt for små husholdninger, studenter eller de som ønsker et apparat som ikke tar opp for mye plass på kjøkkenet.

Med sitt innovative design er denne airfryeren både kompakt og praktisk. Kurven har den perfekte størrelsen for en enkeltperson eller som et tilleggsapparat for familiehusholdninger. Den tar minimalt med plass på kjøkkenbenken og er også enkel å bære med seg på farten.

Airfryeren har fire forskjellige matlagingsfunksjoner å velge mellom: Air Fry, Roast, Bake eller Reheat. Du har også muligheten til å tilpasse og lagre dine egne favorittinnstillinger for hver funksjon. Med denne airfryeren kan du lage sunn og deilig mat på en enkel måte.

7. Lite smart airfryer 3,8L grønn

Lite smart airfryer 3,8L grønn

Cosori Lite smart airfryer 3,8 liter i fargen grønn er en praktisk og effektiv løsning for å tilberede sunnere måltider på en enkel og rask måte. Denne airfryeren er designet med tanke på små husholdninger, studenter eller de som ønsker en plassbesparende enhet for kjøkkenet.

Med Cosori Lite smart airfryer kan du tilberede maten din opptil 50% raskere enn med en tradisjonell ovn, samtidig som du reduserer matens oljeinnhold med opptil 85% sammenlignet med tradisjonell frityrsteking. Dette gir deg den samme sprø smaken uten helseulempene.

Den smarte kontrollfunksjonen gir deg muligheten til å overvåke og styre matlagingen fra avstand ved hjelp av mobilappen din eller med stemmekommandoer. Dette gjør det enkelt å tilberede maten din mens du gjør andre ting. Du kan også koble airfryeren til tredjepartsapper som Google Assistant for enkel og håndfri matlaging.

Ofte stilte spørsmål om airfryer

 • Hva bruker mest strøm: airfryer eller ovn? Airfryer bruker generelt sett mindre strøm enn en vanlig ovn. Dette skyldes at airfryeren bruker en varmevifte og et hurtigvirkende varmeelement, som gjør at maten blir raskt og jevnt oppvarmet.
 • Skal man ha vann i airfryer? Det er ikke nødvendig å ha vann i airfryeren når du bruker den til matlaging. Airfryeren fungerer ved å sirkulere varm luft rundt maten, så det er ikke behov for vann.
 • Er det sunt å lage mat i airfryer? Det kan være sunt å lage mat i airfryer, spesielt hvis du bruker mindre mengder olje eller ingen olje i det hele tatt. Airfryeren kan lage mat med mindre fett, noe som kan være gunstig for de som ønsker å redusere inntaket av usunt fett.
 • Skal det være olje i airfryer? Noen oppskrifter kan kreve bruk av olje i airfryeren for å oppnå ønsket resultat, som for eksempel sprø pommes frites eller stekt kylling. Men det er ikke nødvendig å bruke olje i airfryeren for å lage mat. Du kan også bruke alternative metoder som å bruke en sprøyteflaske for å påføre et tynt lag olje på maten.
 • Kan man steke frossen mat i airfryer? Ja, du kan steke frossen mat i airfryeren. Airfryeren er ideell for å steke frossen mat som pommes frites, nuggets eller fiskepinner. Den varme luften gjør at maten blir sprø og deilig.
 • Kan man steke frossen kylling i airfryer? Ja, du kan steke frossen kylling i airfryeren. Airfryeren kan lage saftig og sprø kylling uten å bruke mye olje. Det anbefales å følge instruksjonene på emballasjen for å sikre at kyllingen blir tilberedt riktig.
 • Kan man bruke vanlig bakepapir i airfryer? Vanlig bakepapir kan brukes i airfryeren, men det er viktig å være forsiktig med varmen. Noen typer bakepapir kan tåle høy varme, mens andre kan smelte eller ta fyr. Sørg for å bruke bakepapir som er egnet for høye temperaturer, og unngå å dekke hele bunnen av airfryeren for å sikre god luftsirkulasjon.
 • Hva er poenget med airfryer? Poenget med airfryer er å tilberede mat på en sunnere måte ved å redusere bruk av olje og fett. Airfryeren gir deg muligheten til å lage sprø og deilig mat med mindre fett, samtidig som den bevarer smaken og teksturen.
 • Kan du lage ris i airfryer? Ja, du kan lage ris i airfryeren. Det finnes oppskrifter og metoder for å tilberede ris i airfryeren, og resultatet kan bli fluffy og velsmakende ris. Det er viktig å følge oppskriften nøye og tilpasse tilberedningstiden etter mengden ris.
 • Kan man varme opp rester i airfryer? Ja, du kan varme opp rester i airfryeren. Airfryeren kan raskt varme opp restemat og gjøre den sprø igjen. Det er en praktisk måte å gjenoppvarme mat på uten å bruke ovn eller mikrobølgeovn.
 • Kan man sette ildfast form i airfryer? Det anbefales ikke å sette ildfast form direkte i airfryeren. Airfryeren er designet for å fungere uten bruk av ildfaste former. Bruk heller egnet tilbehør som kan tåle varmen fra airfryeren.
 • Hvor ofte må airfryer vaskes? Hvor ofte airfryeren må vaskes avhenger av bruken og type mat som tilberedes. Generelt sett bør airfryeren rengjøres etter hver bruk for å fjerne eventuelle matrester eller oljesprut. Følg produsentens instruksjoner for rengjøring av airfryeren.
 • Hvorfor ryker det av airfryer? Røyk kan komme fra airfryeren hvis det er rester av mat eller olje som har dryppet ned på varmeelementet eller bunnen av airfryeren. Røyk kan også oppstå hvis airfryeren brukes med for høy temperatur eller hvis maten er for fet. Sørg for å rengjøre airfryeren regelmessig og følg anbefalte temperaturinnstillinger for å unngå røyk.
 • Kan man vaske airfryer med zalo? Ja, du kan vaske airfryeren med Zalo eller annen mild oppvaskmiddel. Følg produsentens instruksjoner for rengjøring og bruk av rengjøringsmidler. Det er viktig å sørge for at airfryeren er helt tørr før du bruker den igjen.
 • Kan man steke frossen pommes frites i airfryer? Ja, du kan steke frossen pommes frites i airfryeren. Airfryeren kan lage sprø og deilige pommes frites uten å bruke mye olje. Følg instruksjonene på emballasjen for best resultat.

Relatert: 12 knallgode grytesett du bør vurdere

Konklusjon

Airfryer er en fantastisk kjøkkenenhet som gjør det mulig å tilberede sunn og deilig mat med minimal bruk av olje. Med sin evne til å gi maten en sprø tekstur og rask tilberedning, har airfryer blitt et populært valg blant de som ønsker å leve en sunnere livsstil. Ved å velge en av airfryerne over kan vi garantere at du blir fornøyd. Vi håper du likte innlegget vår om de beste airfryerne fra Cosori

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Vår produktkatalog

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩