/ 7 beste hvitløkspressere som du bør vurdere

7 beste hvitløkspressere som du bør vurdere

Bilde av de tre beste hvitløkskrellerne på det norske markedet, med tekst, 7 beste hvitløkspressere, best i test

Innhold

En god hvitløkspresse er fantastisk å ha på kjøkkenet. Med en hvitløkspresse kan du enkelt og effektivt presse hvitløksfedd uten å måtte bruke lang tid på skrelling. I denne artikkelen vil vi presentere deg for den beste hvitløkspresseren på markedet, som vil gjøre matlagingen din enda mer praktisk og smakfull. Alternativene under er nøye lagt inn i listen, alle er testet basert på kvalitet, brukervennlighet og pris.

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til kitchn.no.

1. Hvitløkskvern fra Smartkjøkken

Hvitløkskvern fra Smartkjøkken

Hvitløkskvern fra Smartkjøkken – Kjøp den her. (Gratis frakt)

Introduserer den praktiske hvitløkspresseren – en tidsbesparende og miljøvennlig måte å finhakke hvitløk på. Med denne innovative kverna kan du enkelt kverne opp hvitløk på under 10 sekunder, og samle opp de finhakkede bitene. Ikke bare er denne hvitløkspresseren perfekt for å lage deilige hvitløksretter raskt, men den fungerer også utmerket til å kverne nøtter og urter. Den er allsidig og praktisk, og vil definitivt gjøre matlagingen til en drøm.

hvitløkskvern

Etter bruk er det enkelt å skylle hvitløkspresseren, slik at den er klar til bruk igjen. Denne hvitløkspresseren er også en perfekt gave til familie, venner og hvitløkselskere. Med begrenset antall på lager, bør du ikke vente med å kjøpe denne fantastiske hvitløkspresseren i dag. Spar tid og nyt matlagingen med denne praktiske og innovative hvitløkspresseren.

2. Green Tool hvitløksknuser fra Eva Solo

Green Tool hvitløksknuser

Introduserer hvitløkspresser fra Green tools-kolleksjonen – et redskap som vil gjøre tilberedningen av hvitløk raskere og enklere. Med fokus på et grønnere kjøkken, har de utviklet denne presseren spesifikt for tilberedning av grønnsaker og frukt.

Hvitløkspresser er enkel å bruke og gir deg muligheten til å knuse og presse hvitløk på et øyeblikk. Med et solid og ergonomisk håndtak, er den lett å håndtere, slik at du kan få jobben gjort uten anstrengelse.

3. Hvitløkspresse stål 20 cm fra Rösle

Hvitløkspresse stål 20 cm fra Rösle

Introduserer den suverene hvitløkspresseren fra RÖSLE – den perfekte løsningen for å presse hvitløk med skallet på! Med sin spesielle mekanisme gjør denne pressen det enkelt og effektivt å presse hvitløk med minimal innsats.

Denne hvitløkspressen er også utrolig praktisk når det kommer til rengjøring. Den kan åpnes helt opp, slik at du kan skylle den under rennende vann. Og det beste av alt, den tåler oppvaskmaskin, noe som gjør rengjøringen enda enklere.

4. Tool hvitløkspresse sølv fra Zyliss

Tool hvitløkspresse sølv fra Zyliss

Introduserer Zyliss Easy Release hvitløkspresse – den ultimate løsningen for å knuse hvitløk uten å måtte skrelle eller berøre det. Med sitt spesialdesignede kammer gjør denne pressen det enkelt å knuse hvitløksfeddene uten noe ekstra arbeid.

Denne hvitløkspressen har et stort kammer med en praktisk trykkplate som løftes for enkel fjerning av avfall etter pressing. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å fjerne skall eller avfall manuelt.

Med sitt ergonomiske håndtak gir denne pressen en behagelig opplevelse og minimal innsats mens du knuser hvitløken. Det er enkelt å håndtere og gir deg full kontroll over knusingen.

5. Hvitløkspresser m/glassholder fra Eva Solo

Hvitløkspresser m/glassholder fra Eva Solo

Denne hvitløkspresseren er den perfekte løsningen for alle hvitløkelskere der ute. Med sitt funksjonelle design og enkelhet i bruk, vil den gjøre matlagingen din enklere og mer effektiv.

En av de beste egenskapene ved denne hvitløkspresseren er at den er svært enkel å holde ren. Etter bruk kan du enkelt skylle den under rennende vann, eller enda bedre, putte den i oppvaskmaskinen. Dette gjør at du kan bruke den igjen og igjen uten å bekymre deg for å måtte bruke mye tid og krefter på rengjøring.

6. Garli hvitløkpress fra Dorre

Garli hvitløkpress fra Dorre

Med Garli Hvitløkpresse får du en praktisk og stilfull løsning for å knuse hvitløk til enhver matlaging. Denne hvitløkspresseren er laget av rustfritt stål og har målene 12 * 8 * 5 cm, noe som gjør den kompakt og enkel å håndtere.

Med dens effektive design kan du enkelt og raskt knuse hvitløksfedd uten problemer. Den ligger også stødig i hånden, noe som gjør den behagelig å bruke. I tillegg er det lett å skrape ut ekstra hvitløk som gjerne sitter fast i rillene. Enten du er en erfaren kokk eller en nybegynner på kjøkkenet, vil denne hvitløkspresseren være et pålitelig verktøy for å tilføre deilige smaker til dine retter.

7. Gentle hvitløkspresse fra Westmark

Gentle hvitløkspresse fra Westmark

Denne hvitløkspresseren fra Westmark er et pålitelig og praktisk kjøkkenverktøy som vil gjøre matlaging og livet på kjøkkenet enklere. Med over 50 års erfaring med å produsere pålitelige kjøkkenprodukter, kan du være sikker på at denne hvitløkspresseren er av høy kvalitet.

En av de største fordelene med denne hvitløkspresseren er at den kan vaskes i oppvaskmaskinen. Dette gjør rengjøringen etter bruk rask og enkel, slik at du kan bruke mer tid på å nyte maten du tilbereder. I tillegg er denne hvitløkspresseren produsert i Tyskland, noe som garanterer solid håndverk og holdbarhet.

En annen flott funksjon er den 5 års garantien som følger med dette produktet. Dette viser at Westmark har tillit til kvaliteten på produktet, og gir deg ekstra trygghet når du kjøper denne hvitløkspresseren.

Mest stilte spørsmål om hvitløk og svar

 1. Hvordan bevare hvitløk? Hvitløk kan bevares på ulike måter for å forlenge holdbarheten. Det anbefales å oppbevare hvitløk på et kjølig og tørt sted, for eksempel i et skap eller en kjeller.
 2. Hvor lenge kan hvitløk være i kjøleskapet? Hvitløk kan også oppbevares i kjøleskapet, men det anbefales å ikke oppbevare den der i mer enn to uker, da den kan begynne å spire.
 3. Skal løk ligge i kjøleskap? Løk kan også oppbevares i kjøleskapet, men det er ikke nødvendig. Løk kan godt ligge på et kjølig og tørt sted, for eksempel i en kurv eller en skuff.
 4. Hvordan oppbevare hvitløk etter høsting? Etter høsting kan hvitløk oppbevares på samme måte som nevnt tidligere. Det er viktig å sørge for at hvitløken er tørr og ikke har blitt skadet under høstingen.
 5. Skal hvitløk ligge i kjøleskap? Det er ikke nødvendig å oppbevare hvitløk i kjøleskapet, men det kan være en måte å forlenge holdbarheten på hvis den skal brukes over lengre tid.
 6. Er det sunt å spise hvitløk? Hvitløk er kjent for å ha flere helsefordeler. Den inneholder blant annet svovelforbindelser som kan ha en positiv effekt på helsen. Hvitløk kan være bra for hjertet, senke blodtrykket, styrke immunforsvaret og ha antioksidantegenskaper.
 7. Skal hvitløk gjødsles? Hvitløk trenger ikke nødvendigvis å gjødsles, men det kan være gunstig å tilføre næringsstoffer til jorden før planting for å sikre god vekst og utvikling.
 8. Hvor lenge skal hvitløk stå i jorda? Hvitløk skal stå i jorda i omtrent 6-8 måneder før den er klar til høsting. Dette avhenger imidlertid av sorten og vekstforholdene.
 9. Kan hvitløk spises rå? Ja, hvitløk kan spises rå. Mange bruker hvitløk i salater, dressinger eller som smakstilsetning i ulike retter.
 10. Kan man fryse ned hvitløk? Ja, det er mulig å fryse ned hvitløk. Det anbefales å hakke eller presse hvitløken før frysing for enklere bruk senere.
 11. Blir hvitløk gammel? Hvitløk kan bli gammel over tid, og det kan påvirke smaken og kvaliteten. Det er derfor viktig å oppbevare den riktig og bruke den innen rimelig tid.
 12. Hvor mye hvitløk om dagen? Det anbefales å spise moderat mengde hvitløk per dag. En eller to fedd hvitløk om dagen kan være tilstrekkelig for å oppnå helsefordelene.
 13. Er hvitløk bra for magen? Hvitløk kan være bra for magen da den kan bidra til å bekjempe bakterier og virus i fordøyelsessystemet.
 14. Hvor lenge er hvitløk i kroppen? Hvor lenge hvitløk sitter i kroppen kan variere fra person til person, men generelt sett tar det omtrent 24-48 timer før all lukten og smaken av hvitløk forsvinner fra kroppen.
 15. Hvilke matretter kan man ha hvitløk i? Pastaretter som pasta aglio e olio eller pasta med hvitløkssaus. – Supper og sauser som tomatsuppe, kyllingsuppe eller bearnaisesaus. – Salater som gresk salat eller caesarsalat. – Pizza og brød, hvor hvitløk kan brukes som en smakstilsetning eller som hvitløksbrød. – Grillretter som marinert kjøtt eller grønnsaker. – Wokretter og stir-fries. – Fiske- og skalldyrretter som scampi eller stekt torsk. – Meksikanske retter som guacamole eller salsa. – Indiske retter som curry eller tikka masala.

Relatert: Wokpanne test: 7 beste på det norske markedet

Konklusjon

En hvitløkspresse er et uunnværlig verktøy for enhver hjemmekokk som ønsker å forbedre smaken og effektiviteten på kjøkkenet. Ved å velge riktig presse og bruke den riktig, kan du enkelt tilberede deilige retter med den intense smaken og aromaen av fersk hvitløk. Ikke nøl med å investere i en hvitløkspresse og opplev fordelene selv!

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Vår produktkatalog

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩