Skip to main content

Tren Og Mat er et selskap som tilbyr makro matkasser med ferdiglagde måltider som enkelt varmes opp i mikrobølgeovn, ovn eller stekepanne. Selskapet ble startet i 2017 og har raskt blitt det foretrukne alternativet for ferdigmat med et bredt utvalg av næringsrike måltider.

Hvordan bestille matkasse fra Trenogmat.no

Bestilling av matkasser kan gjøres via Trenogmat.no eller en av deres applikasjoner for iOS og Android. Minimum bestilling er på fire måltider, mens maksimalt antall er 50 måltider. All mat leveres i én kasse, noe som gjør det enkelt og praktisk.

Tren Og Mat tilbyr både engangsbestillinger og abonnement med flere alternativer, inkludert ukentlig, annenhver uke eller månedlig levering. Dette gir kundene fleksibilitet til å velge den beste planen som passer deres behov.

Bestill matkasse fra Trenogmat.no her

Hvorfor du bør velge denne matkassen

Bilde som viser råvarer trenogmat bruker til matkassene sine.
Bilde som viser råvarer Tren Og Mat bruker til matkassene sine.

Næringsrik mat godkjent av EFTA

Tren Og Mat er stolte av å tilby matkasser med næringsrik mat, med spesiell vekt på proteininnholdet. Deres produkter er ikke bare skreddersydd for de som trener, men også for de som verdsetter helse og velvære generelt. De bruker kun førsteklasses ingredienser, og deres produksjonsprosess er nøye kontrollert for å sikre høy kvalitet. De er næmlig blant de få ferdigmatprodusentene som er godkjent av Mattilsynet i EFTA. På nettsiden kan du også få opp en detaljert oversikt over alt av næringsinnhold og ingredienser.

Priser for alle

Tren og Mat legger stor vekt på å tilby sunn og næringsrik mat som skal passe alle budsjetter. Sammenlignet med andre ferdigmatprodusenter er prisen per gram protein lavere hos Tren Og Mat. I tillegg tilbyr de mengderabatt på opptil 15% noe som gir en konkurransedyktig pris per måltid.

55 gode retter å velge mellom

Trenogmat har en mangfoldig meny med over 55 retter, inkludert glutenfrie, laktosefrie, vegetariske alternativer og desserter. Over halvparten av deres produkter tilbys i porsjoner tilpasset din appetitt. De har størrelsene: Small, Medium og Large.

Levering i Norge

En annen fordel med Tren Og Mat er at de tilbyr levering til nesten hele Norge. I tillegg sikrer deres raske innfrysningsprosess en lang holdbarhet uten bruk av unødvendige konserveringsmidler. Maten er pakket med innovativ skin-pack-teknologi, som fjerner luften for å forbedre kvaliteten.

Kundeanmeldelser

Bilde av kundeanmeldelsene til Trenogmat AS.
Bilde av kundeanmeldelsene til Trenogmat AS.

Kundeanmeldelser på Trustpilot rangerer Tren Og Mat blant de beste matkassene i Norge. Dette viser at kundene er fornøyde med både kvaliteten på maten og leveringstjenesten. De fleste påpeker at maten er av god kvalitet og mye sunnere enn den maten de tidligere har orket å lage. Dette gjelder alle fra de som ønsker god treningsmat eller bare en sunn middag til en familie på fem.

Relatert: Topp 5 matkasser i Norge som du bør vurdere

Kort oppsummert: hvorfor velge Tren Og Mat?

Bilde som illustrerer hvorfor du bør velge matkassen "trenogmat" hvis du trener.
Bilde som illustrerer hvorfor du bør velge matkassen “trenogmat” hvis du trener.

1. Ferdiglagde måltider: Tren Og Mat tilbyr makro matkasser med ferdiglagde måltider som kan enkelt gjennomvarmes i mikrobølgeovn, ovn eller stekepanne. Dette sparer tid og krefter for folk som ønsker å fokusere på trening.

2. Fleksibel bestilling: Minimum bestilling er på 4 måltider, og maksimalt antall er 50 måltider. All mat leveres i én pakke. Dette gir fleksibilitet til kundene i forhold til hvor mye mat de ønsker å bestille.

3. Mengderabatt: Tren Og Mat gir mengderabatt på opptil 15%. Dette gjør det økonomisk gunstig for folk som tar trening seriøst og ønsker å bestille større mengder mat.

4. Næringsrik mat: Tren Og Mat legger spesiell vekt på proteininnholdet i sine måltider. Dette gjør det til et ideelt alternativ for folk som trener og ønsker å opprettholde en sunn og balansert kosthold.

Dame som kombinerer seriøs trening med riktig kosthold.
Dame som kombinerer seriøs trening med riktig kosthold.

5. Høy kvalitet: Tren Og Mat produserer mat i små partier og har fullstendig kontroll over hvert trinn i produksjonsprosessen. Dette sikrer høy kvalitet og førsteklasses ingredienser uten kompromiss.

6. Rimelig pris: De leverer ikke bare kvalitet, men tilbyr også mat til en overkommelig pris. Prisen per gram protein er lavere sammenlignet med andre ferdigmatprodusenter, noe som gjør sunn og næringsrik mat tilgjengelig for alle.

7. Mangfoldig meny: Tren Og Mat tilbyr en mangfoldig meny med over 55 retter, inkludert glutenfrie, laktosefrie og vegetariske alternativer. Dette gir kundene et bredt utvalg av valgmuligheter som passer deres spesifikke behov og preferanser.

Relatert: HelloFresh: Din vei til en enklere og sunnere hverdag

Konklusjon

Hvis du er ute etter en praktisk og næringsrik løsning for ferdigmåltider, er Tren Og Mat definitivt verdt å vurdere. Med deres brede utvalg av måltider, fleksible abonnementsplaner og høy kvalitet, kan du nyte deilige måltider uten stresset med matlaging. Besøk Trenogmat.no i dag for å utforske deres meny og bestille din første matkasse.

Skrevet av

Herman Engebret

Sjekket av

Julian