Skip to main content

Vi har gjennomført en grundig undersøkelse av cateringmarkedet i Oslo og funnet de fem beste catering selskapene i byen. Vårt mål er å hjelpe deg med å finne det perfekte catering selskapet for ditt neste arrangement, enten det er et bryllup, en konfirmasjon eller en bedriftsfest.

Bilde fra cateringsselskaper på Karl Johans gate i Oslo.

Vi har vurdert hvert selskap basert på kriterier som kvalitet på mat og service, pris, fleksibilitet og tilbakemeldinger fra kunder. Våre topp 5 catering selskaper i Oslo har bevist sin dyktighet og profesjonalitet gjennom mange års erfaring og fornøyde kunder. Vi gir deg en gjennomgang av hver av disse selskapene, og hva de kan tilby deg.

Rask innledning

  • Vi har funnet de fem beste catering selskapene i Oslo basert på grundig undersøkelse og kriterier som kvalitet på mat og service, pris, fleksibilitet og tilbakemeldinger fra kunder.
  • Våre topp 5 catering selskaper i Oslo har lang erfaring og fornøyde kunder, og vi gir deg en gjennomgang av hva de kan tilby deg.
  • Med vår hjelp kan du finne det perfekte catering selskapet for ditt neste arrangement i Oslo.

Kriterier for vurdering av cateringtjenester

Bilde som illustrerer vurdering av cateringsseskap.

Når vi vurderer cateringtjenester i Oslo, tar vi hensyn til flere viktige faktorer. Vi ønsker å sikre at våre lesere får den beste opplevelsen og valuta for pengene når de velger catering til sitt neste arrangement. Her er noen av de viktigste kriteriene vi bruker for å vurdere cateringtjenester i Oslo.

Matkvalitet og menyvalg

Matkvalitet og menyvalg er avgjørende for enhver cateringtjeneste. Vi ser etter selskaper som tilbyr et bredt utvalg av matvarer og retter som er laget med ferske og kvalitetsingredienser. Vi ser også etter selskaper som kan tilby spesielle menyvalg for personer med spesielle kostbehov eller allergier.

Service og pålitelighet

Vi ønsker å sikre at våre lesere får en førsteklasses service og pålitelighet når de velger cateringtjenester i Oslo. Vi ser etter selskaper som er profesjonelle og som har erfaring med å håndtere ulike typer arrangementer. Vi ser også etter selskaper som kan tilby pålitelig levering og som er i stand til å håndtere eventuelle endringer eller utfordringer som kan oppstå på kort varsel.

Pris og verdi for pengene

Pris og verdi for pengene er også viktige faktorer når vi vurderer cateringtjenester i Oslo. Vi ser etter selskaper som tilbyr konkurransedyktige priser og som gir god verdi for pengene. Vi ser også etter selskaper som kan tilby skreddersydde pakker som passer til ulike budsjettbehov.

Tilbakemeldinger og anmeldelser

Tilbakemeldinger og anmeldelser fra tidligere kunder er en viktig kilde til informasjon når vi vurderer cateringtjenester i Oslo. Vi ser etter selskaper som har positive tilbakemeldinger og anmeldelser fra tidligere kunder, og som er villige til å dele disse med oss.

Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet

Til slutt ser vi etter selskaper som er fleksible og tilpasningsdyktige når det gjelder å tilpasse seg ulike behov og krav fra ulike kunder. Vi ser etter selskaper som er villige til å tilpasse menyen eller tjenestene sine i henhold til spesielle behov eller ønsker fra kunden.

Vi vil sørge for å ta hensyn til alle disse kriteriene når vi velger de 5 beste cateringtjenestene i Oslo.

Topp 5 cateringselskaper i Oslo

Bilde av folk som handler mat i Oslo.
Bilde av folk som handler mat i Oslo.

Vi har gjort undersøkelser og funnet de fem beste catering selskapene i Oslo. Hver av disse selskapene tilbyr unike tjenester og har en rekke fordeler som gjør dem til et godt valg for ulike anledninger.

Realmat: Catering, selskapslokaler og kantinedrift i Oslo

Realmat er et av de mest populære catering selskapene i Oslo. De tilbyr et bredt utvalg av mat og drikke til ulike anledninger, inkludert bryllup, firmafester, bursdager og andre arrangementer. De har et stort utvalg av menyer, inkludert vegetariske og veganske alternativer.

Selskap 1 har også et profesjonelt team som kan hjelpe med planlegging og koordinering av arrangementet. De tilbyr også serveringspersonell og utstyr som bord, stoler og servise.

Modern Catering: Catering i Oslo og omegn

Modern Catering er et annet populært catering selskap i Oslo. De har spesialisert seg på å tilby mat fra ulike land og kulturer, inkludert asiatisk, italiensk, meksikansk og mer. De tilbyr også spesialtilpassede menyer for ulike kosthold, inkludert glutenfri og laktosefri mat.

Selskap 2 har et erfarent team av kokker og serveringspersonell som kan hjelpe med å gjøre arrangementet ditt til en suksess. De tilbyr også utleie av utstyr og dekorasjoner for å gjøre arrangementet ditt mer spesielt.

Solglimt: Catering & Crew

Solglimt er et annet catering selskap som er velkjent for sin høye kvalitet og profesjonalitet. De tilbyr et bredt utvalg av mat og drikke til ulike anledninger, inkludert bryllup, konfirmasjon og firmafester.

Selskap 3 har et dyktig team av kokker og serveringspersonell som kan hjelpe med å planlegge og gjennomføre arrangementet ditt. De tilbyr også utleie av utstyr og dekorasjoner for å gjøre arrangementet ditt mer spesielt.

Mattismat: Høyt fokus på hver rett

Mattismat er et catering selskap som er kjent for sin kreative og innovative tilnærming til mat og drikke. De tilbyr spesialtilpassede menyer for ulike anledninger, inkludert bryllup, konfirmasjon og firmafester.

Selskap 4 har et erfarent team av kokker og serveringspersonell som kan hjelpe med å gjøre arrangementet ditt til en suksess. De tilbyr også utleie av utstyr og dekorasjoner for å gjøre arrangementet ditt mer spesielt.

Selskap 5: Klassiske norske retter

Matspecialen er et annet populært catering selskap i Oslo. De har spesialisert seg på å tilby mat og drikke til ulike anledninger, inkludert bryllup, konfirmasjon og firmafester.

Selskap 5 har et erfarent team av kokker og serveringspersonell som kan hjelpe med å gjøre arrangementet ditt til en suksess. De tilbyr også utleie av utstyr og dekorasjoner for å gjøre arrangementet ditt mer spesielt.

Andre gode catering alternativer

Bilde av catering tjeneste.
Bilde av catering tjeneste.

Vi har gjennomgått flere cateringtjenester i Oslo-området og funnet de 5 beste alternativene. Vi har tatt hensyn til faktorer som kvalitet på maten, pris, tilgjengelighet og fleksibilitet.

Kreativ Catering

Kreativ Catering er en av de mest anerkjente cateringtjenestene i Oslo-området. De har vært i bransjen i over 20 år og har et bredt utvalg av menyer og cateringpakker til alle anledninger. De tilbyr alt fra enkle buffeter til 7-retters middager, og tilpasser seg alltid kundenes behov og ønsker. Kreativ Catering har også vunnet flere priser for sin mat og service, og har blitt kåret til “Best i test” av Dagsavisen og Aftenposten i 2021.

Urban Kitchen

Urban Kitchen er en annen cateringtjeneste som imponerer med sitt store utvalg av spennende og smakfulle retter. De tilbyr alt fra klassiske buffeter til moderne fusion-mat, og tilpasser seg alltid kundenes ønsker og behov. Urban Kitchen har også et bredt utvalg av vegetariske og veganske alternativer, og er kjent for å være en pålitelig og fleksibel cateringpartner.

Sult

Sult er en cateringtjeneste som har spesialisert seg på å levere matopplevelser til alle typer arrangementer i Oslo-området. De har et bredt utvalg av cateringpakker og menyer, og tilbyr alt fra enkle buffeter til 5-retters middager. Sult har også en kreativ og innovativ tilnærming til mat, og er kjent for å levere matopplevelser som imponerer gjestene.

Pepper og Vanilje

Pepper og Vanilje er en cateringtjeneste som har gjort seg bemerket med sin lidenskap for god mat og høy kvalitet. De tilbyr alt fra enkle buffeter til 3-retters middager, og har et bredt utvalg av menyer som passer til alle typer arrangementer. Pepper og Vanilje er også kjent for å være en fleksibel og pålitelig cateringpartner, og tilpasser seg alltid kundenes ønsker og behov.

Kulinarisk Matglede

Kulinarisk Matglede er en cateringtjeneste som har spesialisert seg på å levere matopplevelser til private selskaper og bedriftsfester i Oslo-området. De tilbyr alt fra enkle buffeter til 4-retters middager, og har et bredt utvalg av menyer som passer til alle typer arrangementer. Kulinarisk Matglede er kjent for sin kreativitet og innovative tilnærming til mat, og leverer alltid matopplevelser som imponerer gjestene.

Vi har gjennomgått de beste cateringtjenestene i Oslo-området og funnet de som imponerer med sin mat, service og fleksibilitet. Enten du skal arrangere en stor fest eller et intimt selskap, vil disse cateringtjenestene kunne tilby deg matopplevelser som imponerer gjestene.

Hvordan velge riktig cateringselskap

Bilde fra selskap som hadde bestilt catering.
Bilde fra selskap som hadde bestilt catering.

Når du skal velge catering til ditt neste arrangement, er det viktig å finne et selskap som passer dine behov og preferanser. Her er noen tips for å hjelpe deg med å velge riktig catering selskap i Oslo:

1. Definer dine behov

Før du begynner å lete etter catering selskaper, må du først definere dine behov og krav til arrangementet. Hvor mange gjester vil du ha? Hva slags mat ønsker du å servere? Hva er budsjettet ditt? Ved å definere disse faktorene på forhånd, vil du kunne begrense søket ditt og finne catering selskaper som passer dine behov.

2. Sjekk referanser og omtaler

Etter å ha funnet noen catering selskaper som passer dine behov, bør du sjekke deres referanser og omtaler. Sjekk om de har fornøyde kunder og om de har erfaring med lignende arrangementer som ditt. Du kan også be om referanser fra tidligere kunder og kontakte dem for å få deres tilbakemeldinger.

3. Prøvesmak maten

En viktig faktor når du velger catering selskap er selvfølgelig maten. Be om en prøvesmaking og smak på maten før du bestemmer deg. Dette vil gi deg en god ide om kvaliteten på maten og om den passer dine preferanser.

4. Pris og tilgjengelighet

Selvfølgelig er også pris og tilgjengelighet viktige faktorer når du velger catering selskap. Sjekk deres priser og tilgjengelighet for å finne et selskap som passer innenfor ditt budsjett og tidspunkt.

5. Velg et pålitelig selskap

Til slutt er det viktig å velge et pålitelig catering selskap som vil levere maten til avtalt tid og sted. Sjekk om selskapet har nødvendige godkjenninger og sertifiseringer, og om de har forsikring for å dekke eventuelle skader eller problemer som kan oppstå under arrangementet.

Ved å følge disse tipsene vil du kunne velge det beste catering selskapet for ditt neste arrangement i Oslo.

Trender innen catering i Oslo

Bilde av selskap som fokuserer på de økende trendene innen catering i Oslo.
Bilde av selskap som fokuserer på de økende trendene innen catering i Oslo.

Vi i Smartkjøkken har merket oss noen av de mest populære trendene innen catering i Oslo. Vi har lagt merke til at det er en økende etterspørsel etter vegetariske og veganske alternativer på menyene, spesielt blant yngre generasjoner. Dette har ført til at vi har utvidet vårt utvalg av vegetariske og veganske retter, og vi har fått positive tilbakemeldinger fra våre kunder.

En annen trend vi har observert er at kundene ønsker mer interaktive matopplevelser. Dette betyr at de ønsker å se maten bli tilberedt foran dem, eller å kunne lage maten selv. Dette har ført til at vi har begynt å tilby live cooking-stasjoner på arrangementene våre, hvor gjestene kan se kokkene tilberede maten og til og med lære noen triks på veien.

En tredje trend vi har lagt merke til er at kundene ønsker mer bærekraftige alternativer. Dette betyr at de ønsker å redusere matsvinn og at maten skal være produsert på en miljøvennlig måte. Vi har derfor begynt å samarbeide med lokale leverandører og velger økologiske og kortreiste ingredienser der det er mulig. Vi har også begynt å tilby “zero waste” catering, hvor vi bruker resirkulerbare eller biologisk nedbrytbare materialer, og hvor vi tar med oss alt avfall etter arrangementet.

Disse trendene er bare noen eksempler på hvordan catering-bransjen i Oslo utvikler seg. Vi i vårt catering-selskap følger nøye med på disse trendene for å kunne tilby våre kunder det beste og mest innovative innen catering.

Relatert: Topp 5 matkasser i Norge som du bør vurdere

Bestilling og planlegging av catering

Bilde som illustrerer bestilling og planlegging av catering i Oslo.
Bilde som illustrerer bestilling og planlegging av catering i Oslo.

Når du bestiller catering fra et av de beste catering selskapene i Oslo, vil du oppleve en enkel og smidig planleggingsprosess. Vi i vårt catering team vil veilede deg gjennom hvert trinn, fra å velge menyen til å bestemme serveringsalternativer og dekorasjoner.

Vi tilbyr en rekke ulike catering pakker som passer til enhver anledning. Våre menyer inkluderer alt fra enkle fingermatretter til gourmetmiddager, og vi kan tilpasse menyen til å passe dine spesifikke behov og preferanser. Vi tar hensyn til eventuelle allergier eller diettrestriksjoner dine gjester måtte ha, og vi bruker kun de beste og ferskeste ingrediensene i matlagingen.

Når du har valgt menyen, vil vi samarbeide med deg for å bestemme serveringsalternativer og dekorasjoner. Vi kan tilby alt fra enkel buffé til full service servering, og vi vil sørge for at alt går knirkefritt på dagen for arrangementet ditt. Vi vil også hjelpe deg med å velge dekorasjoner som passer til temaet og stilen på arrangementet ditt, og vi kan til og med tilby spesialdesignede kaker og desserter for å gjøre dagen enda mer minneverdig.

I tillegg til å tilby de beste catering tjenestene i Oslo, vil vi også gjøre alt vi kan for å gjøre planleggingsprosessen så enkel og stressfri som mulig for deg. Vi vil være tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, og vi vil sørge for at alt er klart og på plass når dagen for arrangementet kommer.

Avslutning

Bilde fra bryllup der det ble servert catering.

Vi håper at denne artikkelen har vært nyttig for deg i jakten på det beste catering selskapet i Oslo. Vi har gjort grundig research og samlet informasjon om de fem beste catering selskapene i byen. Vårt mål har vært å gi deg en oversikt over de beste alternativene og hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

Det er viktig å huske på at alle selskapene vi har inkludert i denne artikkelen har forskjellige spesialiteter og priser. Derfor anbefaler vi å ta kontakt med dem direkte for å få mer informasjon om deres tjenester og priser, og velge det som passer best for dine behov og budsjett.

Vi ønsker deg lykke til i planleggingen av ditt neste arrangement, og håper at du vil få en fantastisk opplevelse med catering fra et av de beste selskapene i Oslo.

Relatert: Kokebok test: 10 beste kokebøker i Norge

Ofte stilte spørsmål

Bilde av kantine som blir styrt av cateringselskap.
Bilde av kantine som blir styrt av cateringselskap.

Hva er de mest anbefalte cateringtjenestene for bryllup i Oslo?

Vi anbefaler Cateringhuset og Elvebredden Catering for bryllup i Oslo. Begge selskapene har gode anmeldelser og tilbyr skreddersydde menyer for bryllup.

Hvilke cateringfirmaer tilbyr den beste sjømaten i Oslo?

Epil Catering og Kreativ Catering er kjent for å tilby den beste sjømaten i Oslo. Begge selskapene har spesialisert seg på sjømat og tilbyr en rekke deilige retter.

Hvor tidlig bør man bestille catering til en konfirmasjon?

Vi anbefaler å bestille catering til en konfirmasjon minst to måneder i forveien. Dette gir cateringfirmaet tilstrekkelig tid til å planlegge og forberede maten til din spesielle anledning.

Hvilke selskaper tilbyr rimelig catering for store arrangementer?

Chef Muratti Catering AS og Elvebredden Catering tilbyr rimelig catering for store arrangementer i Oslo. Begge selskapene har et bredt utvalg av menyer og kan tilpasse seg ulike budsjettbehov.

Hvordan beregner man antall kanapeer nødvendig for et event?

En god tommelfingerregel er å beregne 4-6 kanapeer per person per time for et cocktailparty eller en mottakelse. For en lengre begivenhet, som en bryllupsreception, bør man beregne 8-10 kanapeer per person.

Kan man få spesialtilpasset catering for nyttårsfeiring i Oslo?

Ja, flere cateringfirmaer i Oslo tilbyr spesialtilpasset catering for nyttårsfeiring. Vi anbefaler å kontakte Cateringhuset, Epil Catering eller Kreativ Catering for å skreddersy en meny for din nyttårsfeiring.

Skrevet av

Herman Engebret

Sjekket av

Julian