Skip to main content

Oslo er en by full av kulinariske opplevelser, og det kan være vanskelig å velge hvor man skal spise. Vi har derfor samlet en liste over de beste spisestedene i Oslo som du bør besøke.

10 gode spisesteder i Oslo

1. Maaemo – Norges eneste restaurant med tre Michelin-stjerner

Maaemo er en restaurant som serverer nordiske smaker på sitt beste. Med en meny som endres med årstidene og ferske råvarer fra lokale gårder, er Maaemo en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

2. Statholdergaarden – En klassisk restaurant med moderne vri

Statholdergaarden er en restaurant som har vært en del av Oslos matkultur i over 20 år. Med en meny som er inspirert av klassiske retter, men med en moderne vri, er dette et sted du kan nyte en kulinarisk opplevelse i historiske omgivelser.

3. Kontrast – En restaurant med kontraster

Kontrast er en restaurant som serverer mat med kontraster. Med en meny som kombinerer det søte og det salte, det varme og det kalde, får du en smaksopplevelse som vil overraske og glede.

4. Galt – En restaurant med fokus på kylling

Galt er en restaurant som har spesialisert seg på kylling. Med en meny som er basert på lokale råvarer og kylling fra lokale gårder, er dette stedet å besøke hvis du vil smake på noen av de beste kyllingrettene i byen.

5. Brutus – En restaurant med fokus på pizza

Brutus er en restaurant som serverer noen av de beste pizzaene i Oslo. Med en meny som er basert på ferske råvarer og en ovn som er spesialimportert fra Italia, er dette stedet å besøke hvis du vil smake på noen av de mest autentiske pizzaretter i byen.

6. Hitchhiker – En restaurant med asiatisk inspirert mat

Hitchhiker er en restaurant som serverer asiatisk inspirert mat. Med en meny som er basert på ferske råvarer og en kombinasjon av smaker fra forskjellige asiatiske land, er dette stedet å besøke hvis du vil smake på noen av de beste asiatisk-inspirerte rettene i byen.

7. Døgnvill – En restaurant med fokus på burger

Døgnvill er en restaurant som har spesialisert seg på burger. Med en meny som er basert på lokale råvarer og en kombinasjon av klassiske og moderne burgerretter, er dette stedet å besøke hvis du vil smake på noen av de beste burgerrettene i byen.

8. Nodee Barcode – En restaurant med fokus på sushi

Nodee Barcode er en restaurant som har spesialisert seg på sushi. Med en meny som er basert på ferske råvarer og en kombinasjon av klassiske og moderne sushiretter, er dette stedet å besøke hvis du vil smake på noen av de beste sushirettene i byen.

9. Fru K – En restaurant med fokus på vegetarisk mat

Fru K er en restaurant som har spesialisert seg på vegetarisk mat. Med en meny som er basert på lokale råvarer og en kombinasjon av klassiske og moderne vegetariske retter, er dette stedet å besøke hvis du vil smake på noen av de beste vegetariske rettene i byen.

10. Palace Grill – En restaurant med fokus på grillmat

Palace Grill er en restaurant som har spesialisert seg på grillmat. Med en meny som er basert på lokale råvarer og en kombinasjon av klassiske og moderne grillretter, er dette stedet å besøke hvis du vil smake på noen av de beste grillrettene i byen.

Relatert: 17 mai frokost: 40 oppskrifter du kan ha

Vi håper at denne listen har hjulpet deg med å finne noen av de beste spisestedene i Oslo. Uansett hva du velger, vil du garantert få en kulinarisk opplevelse som du vil huske lenge

Skrevet av

Herman Engebret

Sjekket av

Julian