/ Smeg brødrister: 5 beste fra dette merket

Smeg brødrister: 5 beste fra dette merket

Bilde av to knallgode brødristere fra merket Smeg, og tekst: Smeg brødrister, best i test

Innhold


Smeg er kjent for å produsere kjøkkenapparater av høy kvalitet med et stilrent og elegant design. Brødristerne er intet unntak, og de har raskt blitt populære blant Nordmenn. En av de mest imponerende egenskapene til Smeg sine brødristere er deres allsidighet. De er utstyrt med flere funksjoner som gjør det mulig å tilpasse ristningen etter behov. Du kan velge mellom forskjellige ristegrader, slik at du får akkurat den sprøheten du ønsker. Dette er bare en av mange fordeler, noe vi skal ta en nærmere titt på i dette innlegget.

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Kitchn.no og Bakerenogkokken.no.

5 beste brødristere fra merket Smeg

Under har vi laget en liste med de 5 beste brødristerne fra Smeg. Alternativene under er testet basert på pris, kvalitet, brukervennlighet og variasjon. Alle modellene har minimum 1-5 dagers levering:

1. Smeg Brødrister To Skiver (Modell: TSF01)

Bilde av brødrister fra Smeg, modell: TSF01.
Bilde av brødrister fra Smeg, modell: TSF01.

SMEG brødrister (TSF01) er den perfekte kombinasjonen av 50-talls retrodesign og moderne teknologi. Denne brødristeren kan riste to skiver om gangen og tilbyr 6 ulike innstillingsnivåer, slik at du kan få akkurat den perfekte ristningen hver gang. Det stilfulle svarte designet gjør denne brødristeren til et imponerende blikkfang på kjøkkenet ditt. Med den doble brødristeren kan du enkelt og raskt lage deilige varme brødskiver til frokost. Brødlommene er ekstra store, slik at du også kan riste tykkere skiver. De 6 ulike tidsinnstillingene gir deg muligheten til å eksperimentere med ristet brød, slik at du kan lage det akkurat slik du liker det hver gang.

Oppsummering:

 • Designet for å riste 2 skiver av gangen (6 ulike innstillingsnivåer).
 • Stilfullt design som passer perfekt inn på kjøkkenet.
 • Rustfritt stål.

Kjøp denne brødristeren fra Smeg på Kitchn.no (1 995,-)

2. Smeg Brødrister Fire Skiver (Modell: TSF03)

Bilde av brødrister fra Smeg, modell: TSF03.
Bilde av brødrister fra Smeg, modell: TSF03.

Smeg brødrister (TSF03) er en perfekt kombinasjon av retrodesign fra 50-tallet og moderne teknologi. Denne brødristeren har plass til å riste fire skiver samtidig, og med seks ulike innstillingsnivåer kan du enkelt tilpasse ristetiden etter dine preferanser. Den kvadratiske modellen har fire separate lommer, hvor to og to aktiveres samtidig, og det stilfulle svarte designet gjør den til et imponerende blikkfang på kjøkkenet ditt.

Med Smeg brødrister kan du raskt og enkelt lage deilig varmt brød til frokost. De ekstra store brødrommene gir også plass til tykkere skiver, slik at du kan nyte favorittbrødet ditt uten problemer. De seks ulike tidsinnstillingene gir deg muligheten til å finne den perfekte ristetiden for brødet ditt, slik at du kan gjenskape den samme gode smaken hver gang.

Oppsummering:

 • Designet for å riste 4 skiver av gangen (6 ulike innstillingsnivåer).
 • Elegant design og veldig brukervennlig.
 • Laget i rustfritt stål.

Kjøp denne brødristeren fra Smeg på Kitchn.no (2 695,-)

3. Smeg Brødrister Fire Skiver (Modell: TSF02)

Bilde av brødrister fra Smeg, modell: TSF02.
Bilde av brødrister fra Smeg, modell: TSF02.

Den stilfulle SMEG brødristeren (TSF02) kombinerer det beste fra 50-talls retrodesign med moderne teknologi, og vil definitivt være et blikkfang på kjøkkenet ditt. Med kapasitet til å riste fire skiver om gangen og 6 ulike innstillingsnivåer, kan du enkelt lage den perfekte ristede brødet til din deilige frokost. Brødlommene er ekstra store, slik at du kan nyte tykkere skiver også. De 6 forskjellige tidsinnstillingene gir deg muligheten til å teste ut forskjellige ristningsgrader, slik at du alltid kan lage det perfekte brødet neste gang.

Oppsummering:

 • Designet for å riste 4 skiver av gangen (6 ulike innstillingsnivåer).
 • Kjent for sin høye kvalitet og estetikk.
 • Rustfritt stål.

Kjøp denne brødristeren fra Smeg på Kitchn.no (2 495,-)

4. Smeg Brødrister Dolce & Gabbana 2 skiver (TSF01)

Bilde av brødrister fra Smeg, med sitt elegante design fra Dolce & Gabbana.
Bilde av brødrister fra Smeg, med sitt elegante design fra Dolce & Gabbana.

SMEG brødrister (TSF01) er den perfekte kombinasjonen av 50-talls retrodesign og moderne teknologi. Med kapasitet til å riste to skiver om gangen og 6 ulike innstillingsnivåer, gir denne brødristeren deg full kontroll over din perfekte ristet brødopplevelse. Men det er ikke bare funksjonaliteten som gjør denne brødristeren spesiell – det fargerike og stilfulle designet gjør den også til et imponerende blikkfang på kjøkkenet ditt.

Designet er et resultat av et samarbeid mellom SMEG og Dolce & Gabbana – Sicily is my Love. Inspirert av råvarene, historien og tradisjonen på øya Sicilia i Sør-Italia, er brødristeren utsmykket med vakre gylne sitroner, sitrusfrukter, kakturfikener og røde kirsebær. Dette gir brødristeren en unik og luksuriøs følelse som vil glede øynene dine hver gang du bruker den.

Oppsummering:

 • Designet av både merket Smeg og Dolce & Gabbana.
 • Rustfritt stål.
 • Kjent for sin gode kvalitet.

Kjøp denne brødristeren fra Smeg på Bakerenogkokken.no (6 495,-)

5. Smeg Brødrister Matt Svart (Modell: TSF01BLMEU)

Bilde av brødrister fra Smeg, modell: TSF01BLMEU.

Smeg brødrister i matt svart er den perfekte kombinasjonen av retro femtitallstil og moderne funksjonalitet. Denne brødristeren er laget av robust stål, som gir den en solid og holdbar konstruksjon. Med ekstra brede risteåpninger kan du enkelt riste både vanlige brødskiver og tykkere brødvarianter som bagels og rundstykker. Den sentrerte guiden i risteåpningene sørger for jevn risting og perfekt resultat hver gang.

Ristegraden kan enkelt justeres trinnløst fra 1-6, slik at du kan tilpasse ristetiden etter dine preferanser. Med gjenoppvarmingsfunksjonen kan du enkelt varme opp tidligere ristede skiver, mens opptiningsfunksjonen gjør det mulig å tine og riste frosne brødskiver på en effektiv måte. Den unike bagelsfunksjonen gjør at brødristeren kun rister på den ene siden av brødet, noe som er ideelt for å få den perfekte konsistensen på bagels. Med stoppknappen kan du enkelt avbryte ristingen når som helst.

Oppsummering:

 • Elegant matt svart design.
 • Solid og holdbar konstruksjon.
 • Gjenoppvarmingsfunksjon.

Kjøp denne elegante brødristeren fra Smeg på Bakerenogkokken.no (1 790,-)

Dette bør du vite om brødristerne fra Smeg

Bilde av en brødrister og vannkoker fra Smeg.
Bilde av en brødrister og vannkoker fra Smeg i matt svart.

Bredere spor:

En annen flott funksjon er at Smeg-brødristere er utstyrt med bredere spor enn mange andre brødristere på markedet. Dette betyr at du kan riste tykkere brødskiver eller til og med bagels uten problemer. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for at brødskivene dine skal bli klemt eller at de ikke passer i brødristeren.

God brukervennlighet:

Smeg-brødristere er også svært brukervennlige. De er utstyrt med intuitive kontroller som gjør det enkelt å velge ønsket ristegrad og tid. Du kan også velge å avbryte risteprosessen når som helst ved å trykke på en knapp. Dette er spesielt nyttig hvis du ønsker å sjekke brødskivene underveis.

Relatert: Smeg vannkoker: 3 beste fra dette merket

Elegant design:

Når det gjelder design, er Smeg-brødristere virkelig en fryd for øyet. De er tilgjengelige i forskjellige farger, slik at du kan velge den som passer best til ditt kjøkken. Enten du foretrekker en klassisk og tidløs farge som svart eller hvit, eller en mer dristig farge som rød eller rosa, har Smeg et bredt utvalg å velge mellom.

Kvalitet og holderbarhet:

En annen fordel med Smeg-brødristere er at de er svært holdbare. De er laget av materialer av høy kvalitet som tåler daglig bruk over lang tid. Du kan være sikker på at din Smeg-brødrister vil vare i mange år, og du trenger ikke å bekymre deg for at den skal gå i stykker eller miste effektiviteten.

Kundeservice:

Smeg er også kjent for sin gode kundeservice. Hvis du skulle oppleve problemer med din brødrister, kan du være trygg på at Smeg vil være der for å hjelpe deg. Deres dedikerte kundeserviceteam er alltid klare til å svare på spørsmål eller løse eventuelle problemer du måtte ha.

Mest stilte spørsmål og svar

Bilde av en av brødrister modellene fra merket Smeg..
Bilde av en av brødrister modellene fra merket Smeg..

1. Hvor kan jeg kjøpe en Smeg brødrister?

Du kan kjøpe en Smeg brødrister på flere steder, vi anbefaler Kitchn.no og Bakerenogkokken. Her er noen alternativer:

 • Elektronikkforhandlere: Sjekk større elektronikkforhandlere som Elkjøp, Power eller Expert. De har ofte et bredt utvalg av kjøkkenapparater, inkludert Smeg brødristere.
 • Butikker som fokuserer på kjøkkenutstyr: Sjekk kjeder som Kitch’n, Tilbords eller Jernia. Disse butikkene spesialiserer seg på kjøkkenutstyr og har ofte Smeg brødristere tilgjengelig.
 • Nettbutikker: Du kan også kjøpe en Smeg brødrister på nettet. Sjekk nettsteder som Elkjop.no, Power.no og Bakerenogkokken.no.
 • Bruktmarked: Hvis du er åpen for å kjøpe brukt, kan du sjekke nettsteder som Finn.no.

2. Hva er prisen på en Smeg brødrister?

Prisen på en Smeg brødrister kan variere avhengig av modell og forhandler. Generelt sett kan en Smeg brødrister koste mellom 1500 og 3000 kroner. Det anbefales å sjekke priser hos ulike forhandlere for å få den nøyaktige prisen.

3. Hvilke farger finnes det på Smeg brødrister?

Smeg brødrister kommer i et bredt utvalg av farger. Noen av de vanligste fargene inkluderer svart, hvit, rød, blå, grønn, rosa, krem, oransje, gult og sølv. Det finnes også spesialutgaver og begrensede utgaver som kan ha unike farger eller design.

Bilde av Smeg brødristere i fargen hvit og elegant grå.
Bilde av Smeg brødristere i fargen hvit og elegant grå.

4. Hva er spesifikasjonene til en Smeg brødrister?

Spesifikasjonene til en Smeg brødrister kan variere avhengig av modellen, men her er noen generelle spesifikasjoner som kan gjelde:

 • Effekt: Vanligvis mellom 800-1000 watt.
 • Antall brødskiver: Kan variere fra 2 til 4 brødskiver samtidig.
 • Justerbar bruningsgrad: Mulighet for å justere hvor godt stekt brødskivene skal være.
 • Automatisk pop-up: Brødristeren stopper automatisk og løfter brødskivene når de er ferdig stekt.
 • Brødskivebredde: Kan håndtere forskjellige tykkelser av brødskiver.
 • Avrimingsfunksjon: Mulighet for å tine og varme opp frosne brødskiver.
 • Ekstra funksjoner: Noen modeller kan ha ekstra funksjoner som bagel- eller sandwichinnstilling, oppvarmingsfunksjon eller ekstra brede åpninger for å håndtere tykkere brødskiver eller bagels.

Det anbefales å sjekke spesifikasjonene til den spesifikke modellen du er interessert i, da detaljene kan variere.

5. Hvor lang er garantien på en Smeg brødrister?

Garantien på en Smeg brødrister kan variere avhengig av modellen og kjøpsstedet. Vanligvis tilbyr Smeg en standard garanti på 2 år for sine brødristere. Det anbefales å sjekke med forhandleren eller lese garantivilkårene som følger med produktet for å få nøyaktig informasjon om garantiperioden.

6. Er Smeg brødristeren enkel å rengjøre?

Ja, Smeg brødristeren er enkel å rengjøre. Den har en uttrekkbar smulebrett som gjør det enkelt å fjerne smuler, og brødristeren har også en avtagbar brødrist som kan vaskes for hånd eller i oppvaskmaskinen.

Bilde av tre kjøkkenapparater fra Smeg.
Bilde av tre kjøkkenapparater fra Smeg.

7. Hvor lenge tar det å riste brød i en Smeg brødrister?

Tiden det tar å riste brød i en Smeg brødrister vil variere avhengig av preferansene til brukeren og hvilken innstilling man velger. Generelt sett tar det vanligvis mellom 1-3 minutter å riste brød i en brødrister. Det anbefales å følge med på brødet under ristingen for å sikre ønsket resultat.

8. Hva er forskjellen mellom en Smeg brødrister og andre merker?

Design: Smeg-brødristerne er kjent for sitt ikoniske retro-design, med fargerike og stilige utseende. Dette kan være en forskjell fra merker som fokuserer mer på moderne eller minimalistisk design.

Kvalitet og holdbarhet: Smeg er generelt anerkjent for å tilby produkter av høy kvalitet. Deres brødristere er ofte laget av solide materialer og har god holdbarhet. Dette kan være en forskjell fra billigere merker som kanskje ikke har like høy kvalitet eller lang levetid.

Funksjoner og innstillinger: Smeg-brødristere kan ha flere funksjoner og innstillinger, som for eksempel forskjellige bruningstrinn, opptining og bagelmodus. Dette kan være en forskjell fra enklere brødristere som kun har grunnleggende funksjoner.

Pris: Smeg-brødristere har vanligvis en høyere pris sammenlignet med mange andre merker på markedet. Dette kan være en forskjell for forbrukere som har et strammere budsjett og foretrekker rimeligere alternativer.

Relatert: Brødrister test: 10 beste på markedet

Konklusjon

Når det kommer til brødristere, er Smeg virkelig et merke å stole på. Deres brødristere kombinerer eksepsjonell kvalitet, funksjonalitet og design på en måte som få andre merker kan matche. Enten du er en erfaren kokk eller bare liker å lage enkle måltider hjemme, vil en brødrister fra Smeg være et verdifullt tillegg til ditt kjøkken.

Ikke nøl med å investere i en brødrister fra Smeg. Du vil ikke bare kunne nyte deilige ristede brødskiver, men du vil også ha et elegant og holdbart apparat som vil vare i mange år. Gjør frokostopplevelsen din enda bedre med en brødrister fra Smeg!

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Vår produktkatalog

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩