/ Kvik kjøkken: Alt du trenger å vite

Kvik kjøkken: Alt du trenger å vite

Kvik Kjøkken

Innhold

Hvem er Kvik?

Kvik er en dansk produsent av kjøkken, bad og garderober som har til hensikt å tilby bedre produkter til lav og konkeransedyktige priser. Siden selskapet ble grunnlagt i 1983 av Knud Boel Troelsen, har det vært sterkt fokus på dansk design, med elementer som skjønnhet, enkelhet og funksjonalitet. Kvik produserer også produkter med bærekraftige materialer, og har en lang og suksessrik historie innen kundeservice.

Når du vurderer et nytt kjøkken fra Kvik, er det viktig å tenke på hvordan du ønsker å bruke det. Har du behov for et kjøkken med god lagringsplass, eller vil du heller ha et mer minimalistisk design? Kvik tilbyr mange ulike kjøkkentyper og former, så det er viktig å vurdere hva som passer best for dine behov og preferanser. Kostnadene for et nytt kjøkken fra Kvik vil variere basert på dine behov, men selskapet tilbyr ulike finansieringsløsninger for å hjelpe deg med å få råd til ditt drømmekjøkken.

Kjøkken fra Kvik

Kjøkken fra Kvik

Mens du planlegger det nye kjøkkenet ditt, kan det være lurt å se på bilder og ideer fra ulike kilder for å få en følelse av hva som kan fungere best for deg. Kvik tilbyr en rekke forskjellige kjøkkentyper, så det er viktig å tenke på hvordan du ønsker å bruke kjøkkenet ditt. Vil du ha et åpent kjøkken med masse plass til å lage mat, eller vil du heller ha et mer tradisjonelt kjøkken med skap og skuffer for å lagre ting? Uansett hva du foretrekker, kan Kvik hjelpe deg med å skape et kjøkken som passer dine unike behov.

Kjøkkentyper

Hos Kvik finner du et stort utvalg av kjøkkentyper, fra moderne og minimalistiske til klassiske og rustikke. Uansett hvilken stil du foretrekker, finner du det mest sannsynelig på hjemmesiden deres. I tillegg til å tilby et bredt utvalg av kjøkkentyper, gir de deg også uendelige muligheter til å tilpasse kjøkkenet ditt etter dine behov.

Skap et kjøkken som passer dine unike behov

Et nytt kjøkken er en stor investering, og de vil at du skal føle deg trygg på at du gjør det riktige valget. Derfor tilbyr Kvik hjelp med å skape et kjøkken som passer dine unike behov. De tilbyr ulike fremgangsmåter, enten du ønsker å møte dem i den lokale butikken, hjemme hos deg selv eller på nett via videomøte. Uansett hvilken møtetype du velger, gir de deg den beste kundeservicen og hjelpen med å designe et kjøkken som passer akkurat deg.

Hyggelig kjøpsopplevelse

Kvik jobber hardt for at kjøpsopplevelsen skal være en god. Derfor streber de alltid etter å tilby en fantastisk kundeservice, fra det øyeblikket du går inn i en av butikkene dems, til kjøkkenet ditt er på plass. Kvik ønsker at du skal føle deg trygg på valget ditt, og de vil gjøre alt de kan for å hjelpe deg med å skape et kjøkken som du vil dra nytte av i mange år fremover.

Fem gode grunner til å velge Kvik

  1. Dansk design: Kvik brenner for dansk design, og dette er grunnlaget for alle deres produkter – skjønnhet, enkelhet, funksjonalitet. Dette designet er alltid moderne og tidløst.
  2. Overraskende lave priser: Kvik utfordrer stadig bransjestandarden for å finne måter å bygge bedre og rimeligere kjøkkener på. De har et mål om at du skal spare penger, kort og godt.
  3. Bærekraft: Kvik sine kjøkkener er laget med tanke på neste generasjon – med resirkulerte materialer som varer og tre fra bærekraftig skogbruk.
  4. Fleksible møtealternativer: Kvik tilbyr tre møtetyper – i den lokale butikken, hjemme eller på nett via videomøte. Du kan velge det som passer best for deg.
  5. Suksesshistorie innen dansk design: Kvik utmerker seg med vakre, danskdesignede kjøkkener, bad og garderober til en overraskende lav pris. De mener at alle har rett til et elegant, vellaget kjøkken, og hjem, der designet og prisen er dugbar for folk flest.

Kvik sin historie

Jylland, Danmark, Kvik sin grunnleggelse

Kvik ble grunnlagt i 1983 av Knud Boel Troelsen i Jylland, Danmark. Selskapet ble startet med mål om å tilby bedre kjøkkener til lavere priser enn hva som var tilgjengelig på markedet på den tiden.

Hvordan grunnleggeren startet selskapet

I 1983 stiftet Knud Boel Troelsen Kvik i hjertet av Jylland i Danmark. Troelsen hadde jobbet som entreprenør i mange år, og lenge sett på kjøkkenbransjen som en bransje som kunne forbedres. Han lytter til kundenes klager om lange leveringstider, dårlig service, ineffektive salgsråd og høye priser, og bestemte seg for å gjøre noe med det. Dermed ble Kvik født, med et mål om å tilby bedre kjøkkener til lavere priser.

Mål om å tilby bedre kjøkkener til lavere priser

Hos Kvik har de alltid hatt som mål å tilby bedre kjøkkener til lavere priser enn bransjen standard. Kvik ønsker å gjøre det enkelt og rimelig for alle å eie et vakkert, velbygget kjøkken. Samtidig satses det på dansk design, skjønnhet, enkelhet og funksjonalitet, slik at kjøkkenet ditt alltid vil være tidløst og moderne. Derfor utfordrer de stadig bransjestandarden og finner nye måter å bygge bedre og rimeligere kjøkkener på, samt gir deg besparelsene.

Hva tilbyr Kvik

Kjøkken, bad og garderobe fra Kvik

Kvikk tilbyr en rekke tjenester. Her en noen av dem.


Kjøkken, bad og garderober

Kvik tilbyr mer enn bare kjøkkenprodukter – de tilbyr også tjenester som design og installasjon. Enten du ønsker et fullstendig nytt kjøkken, eller bare noen få oppgraderinger, kan Kvik hjelpe deg med å designe det perfekte kjøkkenet for dine behov. I tillegg til kjøkken, tilbyr Kvik også baderomsprodukter og garderober. Uansett om du ønsker å fornye hele badet ditt, eller bare bytte ut noen enkeltelementer, kan Kvik hjelpe deg med å designe det perfekte badet. Med Kvik kan du være sikker på at du får kvalitetsprodukter og god service fra start til slutt.

Tilleggstjenester som design og installasjon

Kvik tilbyr tilleggstjenester som design og installasjon av sine produkter. De har en egen avdeling dedikert til å hjelpe kundene med å skape det perfekte kjøkkenet, badet eller garderoben for dine unike behov. Designere hos Kvik kan hjelpe deg med å visualisere ditt nye kjøkken, og guide deg gjennom valg av materialer, farger og layout. De tilbyr også installasjon av sine produkter, slik at du kan være sikker på at kjøkkenet, badet eller garderoben blir satt opp på en profesjonell og sikker måte. Med tilleggstjenester som design og installasjon, kan Kvik hjelpe deg med å realisere drømmen om et vakkert og funksjonelt hjem.

Relatert: Kan man bytte kjøkken selv? Her har du svaret

Oppsummering og oppfordring:

Nå som du har lært mer om Kvik, kan du se at de tilbyr vakre, danskdesignede kjøkkener, bad og garderober til en overraskende lav pris. De har et mål om å tilby bedre kjøkkener til lavere priser, og de brenner for dansk design med fokus på skjønnhet, enkelhet og funksjonalitet. De tilbyr også bærekraftige materialer og fleksible møtealternativer.

Hvis du velger Kvik`s kjøkken, bad eller garderobe, kan du forvente en hyggelig kjøpsopplevelse med god kundeservice. De vil hjelpe deg med å skape et kjøkken etter dine unike behov, og de tilbyr tilleggstjenester som design og installasjon. Du kan være sikker på at du får høy kvalitet og bærekraftige produkter når du velger Kvik.

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Vår produktkatalog

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩