/ Epoq kjøkken: Hva du bør vite før du kjøper her

Epoq kjøkken: Hva du bør vite før du kjøper her

Epoq kjøkken

Innhold

Hvem er Epoq?

Epoq er en kjøkkenforhandler som tilbyr et bredt utvalg av kjøkkeninnredning, hvitevarer og tilbehør. De tilbyr gratis tegnetimer for å hjelpe deg med å planlegge et kjøkken som passer dine behov og ønsker. I tillegg til tegnetimene, har Epoq også et solid rykte for god kundeservice. 

Vi vil i dette innlegget gi en oversikt over de ulike produktene de tilbyr og hva som skiller dem fra andre kjøkkenforhandlere. Til slutt, vil vi gi en oppfatning om hva som gjør Epoq til en pålitelig og god leverandør av kjøkkenprodukter.

Historien bak Epoq kjøkken

Epoq er en leverandør av kjøkkeninnredning, hvitevarer og tilbehør, som ble etablert i 2007. Selskapet ble kjøpt av Elkjøp Nordic i 2011, og siden da har selskapet vokst betydelig. I 2012 uttalte Elkjøp til Elektronikkbransjen at de siktet seg inn på å ha en markedsandel på 5-10% i Norge innen tre til fem år, og ifølge kategoridirektør Thomas Hegerlund har Epoq nå en tosifret markedsandel i Norge. Hegerlund sier også at Epoq har ambisjoner om å bli størst i Norden innen kjøkkeninnredning innen 2029, og at de har gjort om hele organisasjonen for å nå dette målet. 

Epoq tilbyr produkter som dekker hele spekteret fra de rimeligste modellene til de absolutte toppmodellene, og selskapet sikter seg inn på å favne bredt for å nå målet om å bli markedsleder. Epoq har også fokusert på å skaffe seg innsikt om kundene sine og hvordan de skal definere målgruppene sine.

Hva tilbyr de?

epoq kjøkken

Epoq kjøkken tilbyr et bredt utvalg av produkter innen kjøkkeninnredning, hvitevarer og tilbehør. Dette inkluderer alt fra de rimeligste modellene til de absolutte toppmodellene, noe som gjør at de kan favne bredt og tilby noe for alle.

Blant produktene de tilbyr finner vi kjøkkeninnredninger i ulike stiler og farger, slik at du kan velge det som passer best for deg og ditt hjem. De har også et stort utvalg av hvitevarer, inkludert ovner, komfyrer, kjøleskap, oppvaskmaskiner og mer. Dette gjør det enkelt for deg å komplettere kjøkkenet ditt med de produktene du trenger for å få et kjøkken som fungerer optimalt for deg.

Smartkjøkken, alt du trenger til kjøkkenet, smarte kjøkkenprodukter
Besøk nettbutikken vår – trykk her.

I tillegg til kjøkkeninnredninger og hvitevarer, tilbyr Epoq kjøkken også et stort utvalg av tilbehør som kan gjøre kjøkkenet ditt mer funksjonelt og stilrent. Dette inkluderer alt fra bestikk og serviser til kjøkkenapparater og redskaper. Dette gir deg muligheten til å finne det perfekte tilbehøret for å komplettere kjøkkenet ditt og få det akkurat slik du vil ha det.

Alt i alt tilbyr Epoq et bredt utvalg av produkter innen kjøkkeninnredning, hvitevarer og tilbehør, og med et fokus på å favne bredt kan de tilby noe for alle. 

Tilbyr Epoq kjøkken god kundeservice?

Epoq tilbyr en solid kundeservice, og har en rekke ulike måter å håndtere spørsmål og klager fra kunder på. En av de tingene som skiller Epoq fra andre leverandører, er at de tilbyr gratis tegnetimer. Dette gir deg muligheten til å få en personlig konsultasjon med en av deres dyktige designere, som kan hjelpe deg med å planlegge et kjøkken som passer perfekt til dine behov og ønsker. Dette er en unik tjeneste som kan hjelpe deg med å føle deg trygg og fornøyd gjennom hele prosessen med å kjøpe et kjøkken fra Epoq.

I tillegg til tegnetimene, tilbyr Epoq også en rekke andre måter å få hjelp på. Du kan kontakte dem via epost eller telefon, eller du kan besøke en av deres butikker hvis du har spørsmål eller trenger hjelp. De har også en kundeserviceavdeling som du kan kontakte hvis du har spørsmål eller behøver hjelp med noe.

Når det gjelder klager og irriterte kunden har de ulike måter å håndtere dette på. Først og fremst vil de gjøre alt de kan for å løse problemet og sikre at du som kunde er fornøyd. Dette kan inkludere å tilby en løsning som du finner tilfredsstillende, eller å tilby kompensasjon hvis det er hensiktsmessig.

I tillegg til å tilby en løsning på problemet, vil Epoq også forsøke å lære av klagen og se hva de kan gjøre for å forhindre lignende problemer i fremtiden. Dette kan inkludere å justere produktene de tilbyr, endre rutinene for kundeservice, eller å forbedre prosessen for å kjøpe et kjøkken.

Relatert: Bærekraftige og stilfulle kjøkkenredskaper i tre: Våre favoritter

Prosessen for å kjøpe kjøkken

Når du ønsker å kjøpe et kjøkken fra Epoq, kan du begynne ved å bestille en gratis tegnetime. Dette er en personlig konsultasjon med en av deres dyktige designere, hvor du kan planlegge et kjøkken som passer perfekt til dine behov og ønsker. I løpet av tegnetimen vil designeren hjelpe deg med å velge riktig design, materialer, farger og tilbehør, og gi deg en oversikt over kostnadene for kjøkkenet.

Etter tegnetimen vil du motta et tilbud på kjøkkenet, som inneholder prist, fradrag for eventuelle rabatter, og eventuelle leverings- og installasjonskostnader. Hvis du aksepterer tilbudet, vil du få tilsendt en kontrakt som du må signere og returnere til Epoq.

Når kontrakten er signert, vil du få en oversikt over når kjøkkenet ditt vil være klart til levering og installasjon. Leveringen og installasjonen av kjøkkenet vil normalt skje innen 4-8 uker etter at kontrakten er signert, avhengig av hvor komplisert kjøkkenet ditt er og etterspøreselen til Epoq.

Under installasjonen av kjøkkenet fra Epoq vil du få hjelp av en av deres dyktige installatører. Installatøren vil sørge for at kjøkkenet blir montert og tilpasset rommet ditt på en skikkelig måte, og vil også hjelpe deg med å koble opp hvitevarene og tilbehøret som følger med kjøkkenet.

Installatøren vil også sørge for at alt fungerer som det skal, og vil gi deg en gjennomgang av hvordan du bruker kjøkkenet og hvitevarene. Dette kan inkludere å vise deg hvordan du bruker ovnen, komfyren, kjøleskapet og andre hvitevarer, og hvordan du vedlikeholder kjøkkenet for å holde det i god form.

Konklusjon

I dette innlegget har vi sett på hva som gjør leverandøren Epoq til en pålitelig og god leverandør av kjøkkenprodukter. Vi har sett på de ulike produktene de tilbyr, inkludert kjøkkeninnredning, hvitevarer og tilbehør, og hva som skiller dem fra andre kjøkkenforhandlere.

Vi har også diskutert Epoqs kundeservice, og hvordan selskapet håndterer spørsmål og klager fra kunder. Epoq tilbyr en rekke måter å kontakte dem på, inkludert telefon, e-post og live chat, og har et team av dyktige medarbeidere som står klare til å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer du måtte ha.

Vi har også sett på prosessen for å kjøpe et kjøkken fra Epoq, inkludert bestilling av en tegnetime, mottak av tilbud og signering av kontrakt, og levering og installasjon av kjøkkenet. Epoq har et godt rykte for å levere kvalitetskjøkken til konkurransedyktige priser, og har en rekke fornøyde kunder som kan attestere på dette.

Alt i alt kan vi si at Epoq er en pålitelig leverandør av kjøkkenprodukter, med et bredt utvalg av produkter, god kundeservice og en enkel prosess for å kjøpe et kjøkken. Hvis du ønsker å oppgradere ditt kjøkken, kan Epoq være et godt valg.

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Vår produktkatalog

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩