Smartkjokken logo

/ 5 beste stekepannene på markedet

5 beste stekepannene på markedet

Innhold

Stekepanne best i test

Stekepanner er en uunnværlig del av enhver kjøkkenutrustning, og det finnes et bredt utvalg av stekepanner på det norske markedet. Men hvilke stekepanner er de beste? Vi har gjort omfattende undersøkelser og tester for å finne ut hvilke stekepanner som er best på det norske markedet. Her er vår liste over de beste stekepannene på det norske markedet.

5 knallgode stekepanner

beste stekepanner
Vi har lagt inn link til leverandører som selger disse under.

1. Tefal Jamie Oliver Premium

Tefal Jamie Oliver Premium er vår favorittstekepanne på det norske markedet. Denne stekepannen har en non-stick overflate som gjør det enkelt å steke mat uten å brenne fast. Den har også en solid konstruksjon og en jevn varmefordeling, som gjør at maten blir jevnt stekt. Tefal Jamie Oliver Premium er også enkel å rengjøre og har en lang levetid.

2. Le Creuset Signature

Le Creuset Signature er en annen utmerket stekepanne som er verdt å vurdere. Denne stekepannen har en emaljert overflate som gjør at maten ikke fester seg, og den tåler høye temperaturer. Den har også en jevn varmefordeling, som gjør at maten blir jevnt stekt. Le Creuset Signature er en dyr stekepanne, men den har en lang levetid og er verdt investeringen.

3. Scanpan Classic

Scanpan Classic er en rimeligere stekepanne som likevel gir utmerket ytelse. Denne stekepannen har en non-stick overflate som gjør at maten ikke fester seg, og den har en jevn varmefordeling. Scanpan Classic er også enkel å rengjøre og har en lang levetid.

4. GreenPan Venice Pro

GreenPan Venice Pro er en annen utmerket stekepanne som er verdt å vurdere. Denne stekepannen har en keramisk non-stick overflate som gjør at maten ikke fester seg, og den tåler høye temperaturer. Den har også en jevn varmefordeling, som gjør at maten blir jevnt stekt. GreenPan Venice Pro er også enkel å rengjøre og har en lang levetid.

5. Fiskars Hard Face

Fiskars Hard Face er en rimeligere stekepanne som likevel gir utmerket ytelse. Denne stekepannen har en non-stick overflate som gjør at maten ikke fester seg, og den har en jevn varmefordeling. Fiskars Hard Face er også enkel å rengjøre og har en lang levetid.

Tips før du kjøper neste stekepanne

Å velge den rette stekepannen kan være en utfordrende oppgave. Det er så mange alternativer tilgjengelige, og alle hevder å være den beste. Men hvordan kan du vite hvilken som er den beste for deg og ditt kjøkken? I denne artikkelen vil vi gi deg noen tips og triks for å hjelpe deg å velge den beste stekepannen for dine behov.

1. Bestem hva slags mat du vil tilberede

Før du begynner å lete etter en stekepanne, må du bestemme hva slags mat du vil tilberede. Hvis du vil steke kjøtt, trenger du en stekepanne som holder på varmen og gir deg en god stekeskorpe. Hvis du vil steke egg, trenger du en stekepanne som ikke kleber og som er enkel å rengjøre.

2. Velg riktig størrelse

Stekepanner finnes i ulike størrelser, fra små panner til store gryter. Velg en størrelse som passer til ditt behov. Hvis du lager mat til en stor familie, kan en større stekepanne være mer praktisk.

3. Vurder materialet

Stekepanner kan være laget av ulike materialer, inkludert støpejern, rustfritt stål og non-stick materialer. Hver type materiale har sine egne fordeler og ulemper. Støpejern er holdbart og kan brukes på alle varmekilder, mens rustfritt stål er enkelt å rengjøre og kan brukes i ovnen. Non-stick materialer er enkle å rengjøre og krever mindre olje, men kan slites ut over tid.

4. Sjekk håndtaket

Håndtaket på stekepannen er også viktig å vurdere. Det bør være solid og enkelt å holde, og det bør ikke bli varmt under bruk. Hvis du vil bruke stekepannen i ovnen, må du også sjekke om håndtaket er ovnsikker.

5. Tenk på prisen

Prisen på stekepannen kan variere mye. Du kan finne rimelige alternativer som fungerer bra, men hvis du vil ha en stekepanne som varer lenge, kan det være lurt å investere i en høykvalitets stekepanne.

6. Les anmeldelser

Før du kjøper en stekepanne, kan det være lurt å lese anmeldelser fra andre kunder. Dette kan gi deg en idé om kvaliteten på produktet og om det er verdt å investere i.

Relatert: Hvilken kjøkkenmaskin du skal velge

Oppsummering

Det er mange gode stekepanner på det norske markedet, men Tefal Jamie Oliver Premium er vår favoritt. Denne stekepannen gir utmerket ytelse og har en lang levetid. Le Creuset Signature, Scanpan Classic, GreenPan Venice Pro og Fiskars Hard Face er også utmerkede stekepanner som er verdt å vurdere. Uansett hvilken stekepanne du velger, vil du få en utmerket stekeopplevelse med disse stekepannene.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩