/ 7 smarte kjøkkenredskaper i silikon

7 smarte kjøkkenredskaper i silikon

Kjøkkenredskap i silikon

Innhold

Hvorfor er silikon et populært materiale for kjøkkenredskaper?

Kjøkkenredskaper i silikon har blitt en storfavoritt i Norge på grunn av sine mange fordeler. For det første er silikon et materiale som er slitesterkt og holder seg pent i lang tid. Det er også motstandsdyktig mot høye temperaturer, noe som greit når du steker, koker eller varmer opp mat. Silikon er også svært fleksibelt og enkelt å rengjøre. Dette kan du gjøre med fuktig klut eller i oppvaskmaskinen. Silikonen tørker raskt etter oppvask og tilbyr en solid holdbarhet.

I dette innlegget vil vi utforske hvorfor silikon har blitt så populært og se nærmere på de smarte kjøkkenredskapene som er laget av dette materialet.

Kjøkkenredskap 1: Kaserollesil

Kjøkkenredskapet i silikon: kasserollesil

Kasserollesila er et nyttig verktøy for alle hjemmekokker. Du plasserer den rett på kasserollen etter koking, så dreneres vannet ut. Det har et eksklusivt design, er plassbesparende, sikkert og slitesterkt. Med sin sammenleggbare størrelse og varmebestandige materiale kan den brukes på de fleste kasseroller, gryter og panner. Hvis du vil gjøre matlagingen enklere og mer effektivt, bør du definitivt vurdere en kasserollesil.

Kjøkkenredskap 2: Isbitform i silikon

Isbitform i silikon

En viktig ingrediens for å lage en god cocktail eller drinker er isbiter. De gir driken en kjølig og oppfriskende smak og tilfører et lite piff til utseendet. Med denne isbitformen i silikon kan du lage isbiter som du ser på din lokale bar eller filmer.

Isbitformen lager seks store isbiter på 5 x 5 x 5 cm, noe som er ideelt for en rekke forskjellige drikker. Men hva er det som gjør denne isbitformen så unik? Formen er laget av silikon, noe som gir fleksibilitet og gjør det enkelt for isbitene å gli ut. Du trenger ikke å bekymre deg for at isbitene skal gå i stykker eller at de vil sitte fast i formen.

Kjøkkenredskap 3: Silikonform til airfryer

silikonform til airfryer

En silikonform til airfryer er en sammenleggbar form laget av godkjent silikon som passer perfekt i de fleste airfryere. Den har en hevet kant som hindrer søl og holder maten på plass. Dette produktet bidrar til bedre hygiene og enklere oppvask, da den er enkel å rengjøre og vaskbar.

Kjøkkenredskap 4: Silikondeler til matlaging

10 kjøkkenreskap pakke i silikon

Disse silikonredskapene gjør det enkelt og effektivt å lage pasta, saus, egg og andre retter. Kjøkkensettet inkluderer 10 forskjellige kjøkkenredskap som vil dekke alt du trenger til matlaging. Alle kjøkkenredskapene er laget av varmeresistent silikon, som forebygger mot svimerker eller eventuell smelting.

De er enkle å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskin, som bidrar til en effektivitet på kjøkkenet. Silikonredskapene kommer i størrelser fra 20 til 30 cm avhengig av modellen. Dette gir deg fleksibilitet til å velge det redskapet som passer deg best.

Kjøkkenredskap 5: Bakeform til rundstykker

bakeform i silikon

Denne bakeformen til rundstykker gir en glans til hvert rundstykke du baker. De små hullene i formen gir optimal varme sirkulasjon, noe som resulterer i en fantastisk sprø overflate. Hvis du går for dette produktet, anbefaler vi at du prøver å lage hjemmelagde hamburgerbrød!

Kjøkkenredskap 6: Silikonlokk

Silikonlokk til å spare på mat

Er du lei av å kaste bort mat fordi den har gått ut på dato? Da er det på tide å introdusere deg for silikonlokkene! Med 6 forskjellige størrelser i pakken (65mm, 95mm, 115mm, 145mm, 165mm, 210mm), kan du være sikker på at du finner en form som passer.

Silikonlokkene er fleksible og enkle å bruke, slik at du enkelt kan legge rester etter middag i kjøleskapet og sikre at det holder seg lenge.

Kjøkkenredskap 7: matboks i silikon

Matboks i silikon

Er du på utkikk etter en smart matboks? Den sammenleggbare matboksen i silikon kommer med plastlokk, gaffel og skje. Den er egnet for matoppbevaring, som både du og barna kan dra nytte av på skole/jobb. Den kan også brukes i mikrobølgeovnen, bare husk å ta av lokket under oppvarming.

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Vår produktkatalog

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩