Smartkjokken logo

/ Kasserollesilen

Kasserollesilen

En kasserolle-sil er en sammenleggbar sil laget av silikon. Den er designet for å feste seg på kanten av kasseroller, gryter og panner, og har akkurat samme funksjon som en vanlig sil, den eneste forskjellen er at dreneringen skjer direkte fra kasserollen din. Den er enkel å bruke og er laget av slitesterkt materiale som varer lenge. Hvis du vil gjøre matlagingen litt enklere, kan en kasserolle-sil være et nyttig verktøy å ha i kjøkken skuffen. I dette innlegget skal vi ta en titt på hva som følger med en kasserolle-sil.

kasserolle-sil bruksanvisning

1. Eksklusivt design

Kasserolle sil har et eksklusivt design som gjør den perfekt til å bruke på de fleste runde kasseroller, panner, store og små skåler. Dette gjør den universell og perfekt for alle hjemme kokker.

2. Plassbesparende

En av de beste tingene med kasserolle-silen er at den er sammenleggbar og kompakt. Den er en fjerdedel størrelse sammenlignet med et vanlig sil, noe som gjør den enkel å lagre. Hvis du har begrenset plass til oppbevaring er dette en pluss i boka.

3. Sikker og slitesterk

Kasserolle-silen er laget av kvalitets silikon og er fullstendig fri for bisfenol A (dårligere type plast). Den er også varmebestandig opp til 230 grader og kan vaskes med varmt vann og såpe. Dette gjør den både sikker og slitesterk, og du kan være sikker på at den varer lenge.

4. Enkel å bruke

Kasserolle-silen sørger for at maten forblir i kjelen når vannet skal ut, og eliminerer muligheten for at matrester havner i sluken. Du kan bruke de to klypene til å feste den til kasseroller, kjeler og panner. Da kan du enkelt drenerer vannet fra pasta, nudler, grønnsaker, poteter, tomater og andre matvarer.

5. Skiller ut vann og annen væske

Med denne silen blir utskillelse enkel og grei! Bare fest den på kanten av gryten din. Etter koking, tøm dermed ut vannet i vasken. Det buede designet hindrer at maten lekker ut, noe som er veldig greit.

Funksjoner

Silen har et enkelt designet håndtak, og et materiale som er behagelig å bruke. Du kan feste den på siden av gryten, pannen eller kasserollen, når kokingen er ferdig vipper du bare gryten for å drenere ut vannet. Kasserolle-silen er som nevnt utstyrt med to klyper, som du bruker for å feste den på gryter og kasseroller.

Spesifikasjoner

Navnet er som du kanskje har fått med deg en kasserolle-sil og den er laget av silikon og rustfritt stål. Det finnes i fargen grønn, og har en størrelse på ca. 22,5 cm x 9,5 cm.

Negative sider

Det er få kjente negative sider ved en kasserolle-sil. En av de største ulempene kan være at den kun kan brukes på gryter og panner med en flat kant, og passer dårligere til skrå-kanter. Dette kan begrense hvilke kjøkkenredskaper den kan brukes på.

En annen mulig ulempe er at små matbiter faller gjennom de små hullene i silen, noe som kan være frustrerende for noen brukere. Imidlertid er dette en liten ulempe sammenlignet med de mange fordelene som kommer med silen.

Relatert: Produkttest: Kiwi Kutter – Et bra verktøy for kutting av frukt?

Konklusjon

Kasserolle-sil er et nyttig kjøkkenredskap som gjør livet på kjøkkenet enklere, spesielt når det kommer til å tømme vann fra kjelen din. Med sitt eksklusive design, plassbesparende størrelse, sikre og slitesterke materiale, samt gode bruke-funksjoner, er dette verktøyet et godt valg for enhver person. Så hvis du vil gjøre matlagingen litt enklere, anbefaler vi at du tester dette produktet.

Vi håper innlegget har hjulpet deg til ta riktig beslutning!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩