/ Kakeform test: 10 beste på det norske markedet

Kakeform test: 10 beste på det norske markedet

kakeform

Innhold

Å bake en kake kan være en morsom og tilfredsstillende opplevelse. Men for å få den perfekte kaken, trenger du riktig utstyr. En viktig del av utstyret er en god kakeform. Det finnes mange forskjellige typer kakeformer på det norske markedet, men hvilke er de beste? I denne artikkelen vil vi se nærmere på de 10 beste kakeformene på det norske markedet.

10 beste kakeformene

Vi har brukt tid og god innsats på å finne de beste kakeformene. Noen av formene under er fra internasjonale leverandører, som selges i Norge. Disse er det hvert å ta en titt på.

1. Nordic Ware Platinum Kakeform

Nordic Ware Platinum Collection Bundt Pan er en av de beste kakeformene på markedet. Den er laget av støpt aluminium, som gir en jevn varmefordeling og en perfekt bunn på kaken. Formen har også en non-stick overflate, som gjør det enkelt å få kaken ut av formen. Denne formen er perfekt for å lage imponerende kaker til spesielle anledninger.

2. Wilton Performance Runde Kakeform

Wilton Performance Pans Round Cake Pan Set er en annen flott kakeform. Den er laget av stål, som gir en jevn varmefordeling og en perfekt bunn på kaken. Formen har også en non-stick overflate, som gjør det enkelt å få kaken ut av formen. Denne formen er perfekt for å lage runde kaker til bursdager og andre spesielle anledninger.

3. Kaiser La Forme Plus Kakeform

Kaiser La Forme Plus Springform er en av de beste springformene på markedet. Den er laget av stål, som gir en jevn varmefordeling og en perfekt bunn på kaken. Formen har også en non-stick overflate, som gjør det enkelt å få kaken ut av formen. Denne formen er perfekt for å lage ostekaker og andre kaker som trenger en avtagbar form.

4. Nordic Ware Naturals Aluminum Kakeform

Nordic Ware Naturals Aluminum Commercial Cake Pan er en annen flott kakeform. Den er laget av støpt aluminium, som gir en jevn varmefordeling og en perfekt bunn på kaken. Formen har også en non-stick overflate, som gjør det enkelt å få kaken ut av formen. Denne formen er perfekt for å lage kaker til hverdagsbruk.

5. Fat Daddio’s Anodized Aluminum Rund Kakeform

Fat Daddio’s Anodized Aluminum Round Cake Pan er en av de beste kakeformene på markedet. Den er laget av anodisert aluminium, som gir en jevn varmefordeling og en perfekt bunn på kaken. Formen har også en non-stick overflate, som gjør det enkelt å få kaken ut av formen. Denne formen er perfekt for å lage runde kaker til spesielle anledninger.

6. Chicago Metallic Professional Non-Stick Rund Kakeform

Chicago Metallic Professional Non-Stick Round Cake Pan er en annen flott kakeform. Den er laget av stål, som gir en jevn varmefordeling og en perfekt bunn på kaken. Formen har også en non-stick overflate, som gjør det enkelt å få kaken ut av formen. Denne formen er perfekt for å lage runde kaker til hverdagsbruk.

7. Nordic Ware Classic Cast Pound Kakeform

Nordic Ware Classic Cast Pound Cake and Angelfood Pan er en av de beste kakeformene på markedet. Den er laget av støpt aluminium, som gir en jevn varmefordeling og en perfekt bunn på kaken. Formen har også en non-stick overflate, som gjør det enkelt å få kaken ut av formen. Denne formen er perfekt for å lage imponerende kaker til spesielle anledninger.

8. USA Pan Bakeware Aluminized Steel Rectangular Kakeform

USA Pan Bakeware Aluminized Steel Rectangular Cake Pan er en annen flott kakeform. Den er laget av aluminisert stål, som gir en jevn varmefordeling og en perfekt bunn på kaken. Formen har også en non-stick overflate, som gjør det enkelt å få kaken ut av formen. Denne formen er perfekt for å lage rektangulære kaker til hverdagsbruk.

9. Cuisipro Non-Stick Silicone Kakeform

Cuisipro Non-Stick Silicone Cake Pan er en av de beste kakeformene på markedet. Den er laget av silikon, som gir en jevn varmefordeling og en perfekt bunn på kaken. Formen har også en non-stick overflate, som gjør det enkelt å få kaken ut av formen. Denne formen er perfekt for å lage kaker til hverdagsbruk.

10. Nordic Ware Pro Cast Bundt Kakeform

Nordic Ware Pro Cast Bundt Duet Pan er en annen flott kakeform. Den er laget av støpt aluminium, som gir en jevn varmefordeling og en perfekt bunn på kaken. Formen har også en non-stick overflate, som gjør det enkelt å få kaken ut av formen. Denne formen er perfekt for å lage imponerende kaker til spesielle anledninger.

Relatert: Bakeformer: 10 typer som kanskje passer for deg?

Konklusjon

Det finnes mange forskjellige typer kakeformer på det norske markedet, men de 10 formene vi har presentert her er blant de beste. Uansett om du skal lage en kake til hverdagsbruk eller til en spesiell anledning, vil en av disse formene hjelpe deg med å få den perfekte kaken. Så neste gang du skal bake en kake, bør du vurdere en av disse formene for å få det beste resultatet.

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Vår produktkatalog

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩