/ Smeg kjøkkenmaskin: 4 beste fra dette merket

Smeg kjøkkenmaskin: 4 beste fra dette merket

Bilde av to knallgode kjøkkenmaskiner fra merket Smeg, og tekst som sier: Smeg kjøkkenmaskin, 4 beste

Innhold

Smeg kjøkkenmaskin har tatt Norge med storm. Med en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet, er dette et populært valg blant profesjonelle- og hobbykokker. I denne artikkelen vil vi utforske de beste kjøkkenmaskinene fra dette merket, og finne den som passer for deg.

Mest Populære Kjøkkenmaskinen Fra Smeg

Bilde av kjøkkenmaskin fra merket Smeg, modell: SMF01BLEU.
Bilde av kjøkkenmaskin fra merket Smeg, modell: SMF02.

1. Smeg Kjøkkenmaskin (Modell: SMF02)

Bilde av kjøkkenmaskin fra Smeg som blir brukt til matlaging.
Bilde av kjøkkenmaskin SMF01BLEU som blir brukt til matlaging.

Den prisvinnende kjøkkenassistenten fra Smeg er den perfekte kombinasjonen av praktisk, stilig og effektiv! Med sitt eksklusive design tiltrekker den oppmerksomhet hver gang venner og familie kommer på besøk. Men det er ikke bare utseendet som imponerer – denne kjøkkenmaskinen har en kraftig motor med 10 forskjellige hastigheter og et bredt spekter av applikasjoner. Du kan til og med montere grønnsaks- og pasta funksjon dersom du skulle ønske det.

Smeg har alltid hatt fokus på både design og funksjonalitet, og denne kjøkkenassistenten er intet unntak. Den vil ikke bare være et praktisk tilbehør på kjøkkenet, den vil bli din nye beste venn! Endelig kan du si farvel til kjedelige og tunge oppgaver som å blande ingredienser og behandle tung deig. Assistenten tar gjerne på seg alle slike oppgaver og gir deg mer tid til overs!

Oppsummering:

 • Praktisk, stilig og effektiv kjøkkenmaskin.
 • 10 forskjellige hastigheter.
 • Kjent for sin gode kvalitet.

Kjøp denne kjøkkenmaskinen fra Smeg på Bakerenogkokken.no (5 995,-)

Perfekt Kjøkkenmaskin For Hobbykokker

Bilde av kjøkkenmaskin fra merket Smeg, modell:
Bilde av kjøkkenmaskin fra merket Smeg, modell: SMF03PGEU.

2. Smeg Kjøkkenmaskin (Modell: SMF03)

Bilde av kjøkkenmaskin SMF03 som viser vanlig bruk og pastafunksjon.
Bilde av kjøkkenmaskin SMF03 som viser bake- og pastafunksjon.

Introduserer SMEG kjøkkenmaskin (SMF03). Med sitt elegante 50-tallsdesign vil denne kjøkkenmaskinen definitivt imponere både deg og gjestene dine. Med en kraftig motor på 800W kan du være sikker på at takler alle oppgaver på kjøkkenet.

Modellen kommer med en romslig bolle i rustfritt stål på 4,8 liter, som er ideell for å lage luftige kaker og deiger. Med 10 forskjellige hastigheter kan du enkelt tilpasse maskinens ytelse etter behov. I tillegg får du med trådvisp, spadevisp, deigkrok og sprutdeksel – har du alt du trenger for å lage perfekte bakverk.

En av de unike egenskapene til denne kjøkkenmaskin er dens rotasjonsmotor, som sikrer at vispene og krokene når alle deler av bollen. Dette gir jevn og konsistent blanding av ingrediensene dine. Maskinen har flere praktiske funksjoner til pasta, kjøtt og grønnsaker (selges separat).

Oppsummering:

 • 50-talls retro design.
 • 10 forskjellige hastigheter.
 • Kommer med trådvisp, spadevisp, deigkrok og sputdeksel.
 • Tilleggsfunksjoner til denne maskinen: Pastamaskin, kjøttkvern, grønnsakskutter.

Kjøp denne kjøkkenmaskinen fra Smeg på Kitchn.no (6 995,-)

Kjøkkenmaskin For Mindre Oppgaver

Bilde av kjøkkenmaskin fra merket Smeg, modell: SMF13.
Bilde av kjøkkenmaskin fra merket Smeg, modell: SMF13.

3. Smeg Kjøkkenmaskin (Modell: SMF13)

Bilde av Smeg kjøkkenmaskin SMF13 som brukes til baking.
Bilde av Smeg kjøkkenmaskin SMF13 som brukes til baking.

Smeg SMF13 er en kjøkkenmaskin som kombinerer kvalitet, funksjonalitet og et flott retrodesign fra 50-tallet. Denne maskinen vil være et fantastisk tillegg til ethvert kjøkken, med sin estetikk og fokus på brukervennlighet. Modellen rører og elter ingrediensene mens du kan fokusere på neste steg i matlagingen. Rotasjonsmotoren er nøye konstruert for å komme til i alle hjørner av bollen, og sikrer dermed en jevn og grundig blanding.

Maskinen har 10 hastigheter, som gir deg full kontroll over blandingen. I tillegg har den en “Smooth Start” funksjon, som gir en myk oppstart uten plutselige bevegelser. Dette er spesielt nyttig for å unngå søl og sprut. For ekstra sikkerhet har maskinen en sikkerhetslås som automatisk avbryter drift dersom motorhodet heves. Dette sikrer at du kan bruke maskinen trygt uten risiko for uhell.

Smeg SMF13 er produsert i materialer av høy kvalitet, inkludert formpresset aluminium, rustfritt stål, aluminium og plast. Dette gir maskinen en solid og holdbar konstruksjon som vil vare i lang tid.

Oppsummering:

 • Kjent for sitt estetiske design og kvalitet.
 • “Smooth start” funksjon som forebygger mot søl og sprut.
 • Kommer med gjennomsiktig bolle.
 • Tilleggsfunksjoner til denne maskinen: Pastamaskin, kjøttkvern, grønnsakskvern.

Kjøp denne kjøkkenmaskinen fra Smeg på Kitchn.no (7 495,-)

Se Forklarende Video Fra Smeg

Forklarende video av SMF02, SMF03, SMF13 – Kjøkkenmaskiner fra merket Smeg.

Kulinarisk Kjøkkenmaskin Fra Smeg

Bilde av kjøkkenmaskin fra merket Smeg, modell: Dolce & Gabbana.
Bilde av kjøkkenmaskin fra merket Smeg, modell: Dolce & Gabbana.

4. Smeg Kjøkkenmaskin Dolce & Gabbana

Bilde av Dolce & Gabbana og Smeg kjøkkenmaskin fra ulike vikler.
Bilde av Dolce & Gabbana og Smeg kjøkkenmaskin fra ulike vikler.

Denne kjøkkenmaskinen fra merket Smeg er perfekt for deg som elsker baking, samt ønsker en kombinasjon av elegant design og funksjonalitet. Med sitt stilige og fargerike 50-tallsdesign skiller denne kjøkkenmaskinen seg ut og vil være et flott tillegg til kjøkkenet. Maskinen kommer med 800W.

Designet på denne kjøkkenmaskinen er et resultat av et samarbeid mellom SMEG og Dolce & Gabbana, og er inspirert av Sicilia (en øy i Sør-Italia). Fargene og designet er hentet fra øyas råvarer, historie og tradisjoner. Maskinen er derfor dekorert med vakre gylne sitroner, friske sitrusfrukter, kakturfikener og saftige røde kirsebær, som gir den et unikt og eksklusivt utseende.

Oppsummering:

 • Kjent for sitt estetiske design og gode kvalitet.
 • Designet av Dolce & Gabbana – Inspirert av Sicilia.
 • Kan også brukes som: Pastamaskin, kjøttkvern og grønnsakskvern.
 • 10 forskjellige hastigheter.

Kjøp Smeg og Dolce & Gabbana sin kjøkkenmaskin på Kitchn.no (12 995,-)

Utstyr og pakker til din Smeg kjøkkenmaskin

Her har du utvalgt utstyr og pakker anbefalt av oss. Dette er for deg som har eller skal kjøpe kjøkkenmaskin fra Smeg.

Smeg Ankervisp – Perfekt for forsiktig røring

Bilde av smeg ankervisp.
Bilde av smeg ankervisp.

Denne ankerformede vispen er laget av rustfritt stål og silikon, og er perfekt for å blande ingredienser forsiktig i krem og rører. Den er spesielt designet for å sikre at ingrediensene blir jevnt fordelt uten å skape for mye luftighet. Hvis du har en røre som krever kraftig pisking, kan du enkelt justere effekten på kjøkkenmaskinen for å få vispen til å nå godt ut i kantene på bollen. Denne vispen passer til kjøkkenmaskinene SMF02, SMF03, og SMF13. For å opprettholde vispens kvalitet anbefales det å rengjøre den for hånd.

Kjøp Smeg ankervisp på Kitchn.no (795,-)

Smeg Spaghettivals – For å lage spaghetti

Bilde av Smeg spaghettivals.
Bilde av Smeg spaghettivals.

Spaghettivalsen til Smeg kjøkkenmaskin er det perfekte tilbehøret for deg som ønsker å lage spaghetti direkte med maskinen. Den er laget av holdbart rustfritt stål, som sikrer langvarig bruk og enkel rengjøring. Med en lengde på 18 cm, bredde på 7 cm og høyde på 5 cm, er denne pastavalsen kompakt og praktisk å bruke. Den gir deg muligheten til å lage perfekte spaghetti-tråder på en enkel og effektiv måte.

Etter bruk er det viktig å fjerne eventuelle pastarester. Dette kan gjøres ved hjelp av den medfølgende børsten. La restene tørke i minst 1 time før du fjerner dem. Det er viktig å merke seg at pastavalsen aldri skal spyles i vann for å unngå skade eller rust.

Kjøp Smeg spaghettivals på Kitchn.no (999,-)

Smeg Bakebolle

Bilde av smeg bakebolle.
Bilde av smeg bakebolle.

Denne bakebollen i rustfritt stål er den perfekte tilbehøret til din Smeg kjøkkenmaskin. Med en diameter på 20 cm, en høyde på 26 cm og en kapasitet på 4,8 liter, er den ideell for å lage store mengder deig eller røre. Bollen er også enkel å rengjøre, da den kan plasseres i oppvaskmaskinen. I tillegg til sin praktiske funksjonalitet, er denne bakebollen også et flott designelement som vil forbedre estetikken på ditt kjøkken. Uansett om du er en erfaren baker eller bare liker å lage mat, vil denne bakebollen i rustfritt stål være et pålitelig og stilfullt tillegg til ditt kjøkkenutstyr.

Kjøp denne bakebollen til din Smeg kjøkkenmaskin på Kitchn.no (995,-)

Smeg Grønnsakskutter

Bilde av grønnsakskverner til Smeg kjøkkenmaskin.
Bilde av grønnsakskuttere til Smeg kjøkkenmaskin.

Denne grønnsakskutteren er det perfekte tilbehøret til Smeg Kjøkkenmaskin. Det er lett å montere til maskinen og passer alle de tre modellene: SMF02, SMF03, og SMF13. Hvis du vil gjøre kutting av grønnsaker enklere – Da bør du vurdere dette tilleggsproduktet.

Kjøp Smeg grønnsakskutter på Bakerenogkokken.no (1 495,-)

Konklusjon

Kjøkkenmaskinene fra Smeg er et utmerket valg for alle som ønsker å oppgradere kjøkkenet sitt med stil og funksjonalitet. Med deres tidløse design, allsidighet, kraftige ytelse og holdbarhet, er det ikke rart at Smeg er så populære blant både profesjonelle og hjemmekokker. Invester i en Smeg kjøkkenmaskin i dag, og vi er sikre på at du ikke vil bli skuffet. Vi håper du likte dette innlegget, så ses vi igjen snart!

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Vår produktkatalog

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩