/ De 10 beste paiformene på markedet

De 10 beste paiformene på markedet

paiform test

Innhold

Paiformer er et must for enhver baker, og det er viktig å ha en som er av høy kvalitet. Det finnes mange forskjellige paiformer på markedet, og det kan være vanskelig å velge den rette. Derfor har vi satt sammen en liste over de 10 beste paiformene på markedet og hva du bør se etter før kjøp.

Tips før du kjøper en paiform

1. Materiale

Det første du bør vurdere når du kjøper en paiform er materialet. Paiformer kan være laget av en rekke forskjellige materialer, inkludert metall, glass og keramikk. Hver type har sine fordeler og ulemper.

Metallpaiformer er vanligvis rimelige og enkle å rengjøre, men de kan ruste over tid. Glasspaiformer er holdbare og enkle å rengjøre, men de kan sprekke eller brekke hvis de utsettes for store temperaturforskjeller. Keramikkpaiformer er holdbare og kan se veldig attraktive ut, men de kan være litt tyngre og vanskeligere å rengjøre.

2. Størrelse

Størrelsen på paiformen du velger vil avhenge av hvor mange personer du planlegger å servere, og hvor mye mat du ønsker å lage. Det er viktig å velge en paiform som passer til dine behov.

Hvis du bare lager paier til deg selv og en annen person, vil en mindre paiform på 20-25 cm være tilstrekkelig. Hvis du lager paier til en større gruppe, kan du vurdere en større paiform på 30-35 cm.

3. Form

Paiformer kan komme i forskjellige former, inkludert runde, firkantede og rektangulære. Hvilken form du velger, vil avhenge av hva slags paier du ønsker å lage.

Runde paiformer er de mest vanlige og kan brukes til å lage en rekke forskjellige paier. Firkantede og rektangulære paiformer kan være nyttige hvis du ønsker å lage paier med rette kanter.

4. Non-stick

Hvis du ønsker å unngå at paideigen fester seg til paiformen, kan du vurdere en non-stick paiform. Non-stick paiformer har vanligvis en belagt overflate som hindrer at maten fester seg.

Non-stick paiformer kan være litt dyrere enn vanlige paiformer, men de kan spare deg for mye tid og frustrasjon i det lange løp.

5. Dybde

Dybden på paiformen vil påvirke hvor mye fyll du kan legge i paiformen. Hvis du ønsker å lage en paiform med mye fyll, bør du velge en dypere paiform.

Vanligvis vil en paiform med en dybde på 4-5 cm være tilstrekkelig for de fleste paier. Hvis du ønsker å lage en spesielt dyp paiform, kan du vurdere en paiform med en dybde på 7-8 cm.

10 beste paiformer på markedet

10 beste paiformer

1. Emile Henry paiform

Emile Henry paiform er en av de beste på markedet. Den er laget av keramikk og har en jevn varmefordeling som gir en perfekt stekt paibunn. Paiformen har også en slitesterk glasur som gjør den enkel å rengjøre.

2. Le Creuset paiform

Le Creuset paiform er en annen flott paiform som er laget av støpejern. Den har en jevn varmefordeling og gir en perfekt stekt paibunn. Paiformen er også slitesterk og enkel å rengjøre.

3. KitchenAid paiform

KitchenAid paiform er en flott paiform som er laget av stål. Den har en jevn varmefordeling og gir en perfekt stekt paibunn. Paiformen er også enkel å rengjøre og har en slitesterk overflate.

4. Nordic Ware paiform

Nordic Ware paiform er en annen flott paiform som er laget av aluminium. Den har en jevn varmefordeling og gir en perfekt stekt paibunn. Paiformen er også enkel å rengjøre og har en slitesterk overflate.

5. Wilton paiform

Wilton paiform er en flott paiform som er laget av stål. Den har en jevn varmefordeling og gir en perfekt stekt paibunn. Paiformen er også enkel å rengjøre og har en slitesterk overflate. Interessert i å kjøpe Wilton paiform, du finner den på Jernia, trykk her.

6. USA Pan paiform

USA Pan paiform er en annen flott paiform som er laget av stål. Den har en jevn varmefordeling og gir en perfekt stekt paibunn. Paiformen er også enkel å rengjøre og har en slitesterk overflate.

7. Cuisinart paiform

Cuisinart paiform er en flott paiform som er laget av stål. Den har en jevn varmefordeling og gir en perfekt stekt paibunn. Paiformen er også enkel å rengjøre og har en slitesterk overflate.

8. OXO Good Grips paiform

OXO Good Grips paiform er en annen flott paiform som er laget av stål. Den har en jevn varmefordeling og gir en perfekt stekt paibunn. Paiformen er også enkel å rengjøre og har en slitesterk overflate.

9. Chicago Metallic paiform

Chicago Metallic paiform er en flott paiform som er laget av stål. Den har en jevn varmefordeling og gir en perfekt stekt paibunn. Paiformen er også enkel å rengjøre og har en slitesterk overflate.

10. Calphalon paiform

Calphalon paiform er en annen flott paiform som er laget av stål. Den har en jevn varmefordeling og gir en perfekt stekt paibunn. Paiformen er også enkel å rengjøre og har en slitesterk overflate.

Relatert: Pizzastein test – 5 beste på markedet

Konklusjon

Alle disse paiformene er flotte alternativer og vil gi deg en perfekt stekt paibunn. Det er viktig å velge en paiform som passer dine behov og preferanser. Vi håper denne listen har hjulpet deg med å finne den rette paiformen for deg.

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Vår produktkatalog

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩