/ Ariete vannkoker (1,7 liter, blå) Er denne verdt pengene?

Ariete vannkoker (1,7 liter, blå) Er denne verdt pengene?

Bilde av ariete vannkoker.

Innhold

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til Bakerenogkokken.no.

Bilde av Ariete Vannkoker 1,7 liter, Blå

Ariete vannkoker

Ariete Vannkoker 1,7 liter, Blå er en vannkoker som har blitt stadig mer populær blant forbrukere i Norge. Med en kapasitet på 1,7 liter og en effekt på 2000 watt, er denne vannkokeren ideell for å koke opp vannet raskt og enkelt. Det er også enkel å rengjøre og har et flott vintage design. Den har en automatisk avstengingsfunksjon som gjør at den slår seg av når vannet har kokt, og en tørrkokingssikring som beskytter mot overoppheting.

 • Lekkert vintage design
 • 2000 watt (rask oppvarming)
 • 5/5 stjerner fra kunder (80+ reviews)

SJEKK PRISEN PÅ BAKERENOGKOKKEN.NO

Bilde av Ariete vannkoker i bruk.
Bilde av ariete vannkoker i brukKilde: Bakerenogkokken.no

Produktspesifikasjoner

Ariete Vannkoker 1,7 liter, Blå er en kraftig vannkoker som raskt varmer opp vannet takket være dens 2000 watt effekt. Med en kapasitet på 1,7 liter er det en ideell størrelse for å brygge te eller kaffe for en familie eller en gruppe venner. Her er noen av produktspesifikasjonene:

Kapasitet og mål

 • Kapasitet: 1,7 liter
 • Dimensjoner (L x B x H): 22,5 x 17,5 x 24,5 cm
 • Vekt: 1,1 kg

Ariete Vannkoker 1,7 liter, Blå har en stor kapasitet på 1,7 liter, som er tilstrekkelig for å tilberede te eller kaffe for flere personer. Med dimensjoner på 22,5 x 17,5 x 24,5 cm, tar den opp minimal plass på kjøkkenbenken.

Design og materiale

 • Vintage design
 • Materiale: Rustfritt stål og plast

Ariete Vannkoker 1,7 liter, Blå har en elegant vintage design som vil gi kjøkkenet ditt et unikt og stilfullt utseende. Den er laget av høykvalitets rustfritt stål og plast, som gir den en holdbar og solid konstruksjon.

Bilde fra undersiden på en Ariete vannkoker.
Bilde fra undersiden på en ariete vannkokerKilde: Bakerenogkokken.no

Tekniske Funksjoner

 • Effekt: 2000 watt
 • Auto-off funksjon
 • Dryppfri tut
 • Ledningsoppbevaring
 • Avtakbart lokk

Denne modellen har en kraftig effekt på 2000 watt, som gjør at vannet varmes opp raskt. Den har også en automatisk avstengningsfunksjon som slår av vannkokeren når vannet har nådd kokepunktet. Den dryppfrie tuten sørger for at du kan helle vannet uten at det søler. Ledningsoppbevaringen holder ledningen på plass og gir et ryddig utseende på kjøkkenbenken. Det avtakbare lokket gjør det enkelt å fylle på vann og rengjøre vannkokeren.

Relatert: Wilfa WSPOK-1000B Vannkoker 0,8L

Bruksanvisning

Bilde av ariete vannkoker fra siden.
Bilde av ariete vannkoker fra sidenKilde: Bakerenogkokken.no

Ariete Vannkoker 1,7 liter, Blå er en enkel og praktisk vannkoker som er lett å bruke. Den har en kapasitet på 1,7 liter og en effekt på 2000 watt, noe som gjør at den kan varme opp vannet raskt og effektivt.

For å bruke vannkokeren fyller man den med vann ved å åpne lokket på toppen og helle vannet forsiktig inn i beholderen. Deretter plasserer man vannkokeren på sokkelen og kobler den til strømuttaket. Når man trykker på bryteren vil vannkokeren begynne å varme opp vannet. Når vannet har nådd kokepunktet vil vannkokeren automatisk slå seg av.

Det er viktig å huske på å ikke fylle vannkokeren over maksimumsmerket på innsiden av beholderen. Dette kan føre til at vannet koker over og skaper farlige situasjoner.

Vannkokeren er enkel å rengjøre. Etter bruk kan man enkelt tømme ut vannet og tørke av innsiden med en fuktig klut. Det er også mulig å rengjøre vannkokeren ved å fylle den med vann og eddik, la blandingen koke opp og deretter tømme ut blandingen og skylle vannkokeren grundig med vann.

Ariete Vannkoker 1,7 liter, Blå er et pålitelig og praktisk valg for de som ønsker en enkel og effektiv vannkoker til hjemmet eller kontoret.

Vedlikehold og Rengjøring

For å sikre at Ariete Vannkoker 1,7 liter, Blå fortsetter å fungere optimalt, er det viktig å utføre jevnlig vedlikehold og rengjøring.

Før rengjøring, sørg for at strømledningen er frakoblet og at vannkokeren har kjølt seg ned. Bruk en fuktig klut til å tørke av utsiden av vannkokeren og strømledningen. Unngå å bruke skuremidler eller slipende rengjøringsmidler da dette kan skade overflaten.

For å rengjøre innsiden av vannkokeren, fyll den med like deler vann og eddik og la blandingen koke i noen minutter. Tøm ut blandingen og skyll vannkokeren grundig med rent vann. Unngå å senke vannkokeren i vann eller sette den i oppvaskmaskinen da dette kan skade elektriske deler.

For å unngå oppbygging av mineralavleiringer, kan det være lurt å bruke filtrert vann i stedet for springvann. Hvis det er mye kalk i vannet, kan det være lurt å bruke en avkalkningsmiddel en gang i måneden. Følg instruksjonene på avkalkningsmiddelet nøye og skyll vannkokeren grundig etterpå.

Ved å følge disse enkle retningslinjene, kan man forlenge levetiden til Ariete Vannkoker 1,7 liter, Blå og sikre at den fortsetter å levere varmt vann når det trengs.

Relatert: Smeg vannkoker KLF03 (1,7L) Svart matt

Garanti og kundeservice

Bilde av kundeservice.
Bilde av kundeservice.

Ariete Vannkoker 1,7 liter, Blå kommer med en standard garanti på to år. Dette betyr at enhver defekt som skyldes produksjonsfeil vil bli dekket av garantien i løpet av de to første årene etter kjøpet. Ariete har et dedikert kundeserviceteam som er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha med vannkokeren din.

Hvis du trenger å kontakte kundeservice, kan du besøke Ariete sin nettside og finne kontaktinformasjonen deres. Du kan også kontakte Elkjøp, som er en autorisert forhandler av Ariete-produkter, hvis du har spørsmål om garantien eller trenger hjelp med å kontakte kundeservice.

Det er viktig å merke seg at garantien ikke dekker skader som skyldes feil bruk eller uhell. Det er derfor viktig å følge bruksanvisningen nøye og ta godt vare på vannkokeren din for å unngå skader. Hvis du har spørsmål om hvordan du skal bruke eller vedlikeholde vannkokeren din, kan du finne nyttige tips og råd på Ariete sin nettside eller i bruksanvisningen som følger med vannkokeren.

Ofte stilte spørsmål

Bilde som illustrerer spørsmål relatert til vannkokere.
Bilde som illustrerer spørsmål relatert til vannkokere.

Hvilke funksjoner har Ariete Vannkoker 1,7 liter?

Ariete Vannkoker 1,7 liter har flere funksjoner som gjør den til et godt valg for de som ønsker en pålitelig og praktisk vannkoker. Den har en kapasitet på 1,7 liter, som er nok til å koke opp vann til flere kopper te eller kaffe. Vannkokeren har også en effekt på 2000 watt, som gir rask oppvarming. Den er utstyrt med en automatisk avstengningsfunksjon som slår av vannkokeren når vannet har kokt opp, noe som gjør den energieffektiv og trygg å bruke.

Er Ariete Vannkoker 1,7 liter energieffektiv?

Ja, Ariete Vannkoker 1,7 liter er energieffektiv. Vannkokeren er utstyrt med en automatisk avstengningsfunksjon som slår av vannkokeren når vannet har kokt opp. Dette gjør at den ikke bruker unødvendig strøm og er derfor mer energieffektiv enn vannkokere uten denne funksjonen.

Hvordan rengjør jeg Ariete Vannkoker 1,7 liter?

For å rengjøre Ariete Vannkoker 1,7 liter, kan du fylle den med en blanding av vann og eddik eller sitronsaft og la den koke i noen minutter. Deretter tømmer du ut blandingen og skyller vannkokeren med rent vann. Vannkokeren kan også rengjøres ved å tørke av den utvendige delen med en fuktig klut.

Hva er forskjellen mellom Ariete Vannkoker 1,7 liter og Ariete Vintage vannkoker?

Ariete Vannkoker 1,7 liter og Ariete Vintage vannkoker har flere forskjeller. Mens Ariete Vannkoker 1,7 liter har en moderne design, har Ariete Vintage vannkoker en retrodesign som kan passe godt inn i et vintage kjøkken. Ariete Vintage vannkoker har også en mindre kapasitet på 1,5 liter, mens Ariete Vannkoker 1,7 liter har en kapasitet på 1,7 liter. Utover dette har begge vannkokerne lik funksjonalitet og effekt.

Kan Ariete Vannkoker 1,7 liter holde vannet varmt over tid?

Nei, Ariete Vannkoker 1,7 liter er ikke utstyrt med en varmefunksjon som kan holde vannet varmt over tid. Vannkokeren er ment å koke opp vann raskt og enkelt, men den kan ikke holde vannet varmt etter at den har kokt opp.

Hvilke fargealternativer er tilgjengelige for Ariete Vannkoker 1,7 liter?

Ariete Vannkoker 1,7 liter kommer i blå farge.

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Vår produktkatalog

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩