Skip to main content

Tineplaten
Tineplaten

Kjøkkensil til vask
Kjøkkensila

Silikonform til airfryer

Hvitløkskvern
Potetkutter

Produkter tilgjengelig i butikken

Tineplaten

Tineplaten er en praktisk og effektiv måte å tine mat på uten å påvirke vann- og næringsinnholdet. Den er ideell for tining av kjøtt, fisk, grønnsaker og andre matvarer. I tillegg til tining kan den også brukes som skjærebrett, knivsliper og rasp, og gir dermed flere funksjoner i ett verktøy. 

Den er laget av høykvalitets rustfritt stål og slitesterk plast, og er designet for å vare i mange år. Platen har en unik overflate som trygt og jevnt tiner maten din uten bruk av mikrobølger eller varmt vann. Den har også en kuttebrett-overflate som forhindrer vekst av bakterier og er enkel å rengjøre. 


GÅ TIL BUTIKK

Kjøkkensila

Kjøkkensila er et must-have produkt for å opprettholde en ren og hygienisk kjøkkenvask. Den samler opp matrester og kan brukes til å skylle mat og frukt, samt oppbevare små gjenstander.

Sørger for rask drenering av vannet ut i bunnen, og oppbevar kjøkkenredskap og småting for å holde kjøkkenbenken organisert og ryddig. Med kjøkkensila vil du ha et smart og praktisk produkt som bidrar til et rent og ryddig kjøkkenmiljø.


GÅ TIL BUTIKK


Kasserollesila

Kasserollesilen er et smart kjøkkenverktøy som gjør matlagingen av pasta, poteter og grønnsaker enklere. Den festes enkelt på kanten av kasseroller, gryter og panner, og lar vannet renne ut direkte fra kasserollen.

Silen er allsidig og passer til de fleste runde kasseroller og panner. Den er også sammenleggbar og enkel å ta med seg på reise eller camping. Kasserollesilen er laget av slitesterkt og miljøvennlig silikon, og har to klyper som gjør det enkelt å feste den på kasseroller og panner.


GÅ TIL BUTIKK (UTSOLGT)

Kiwikutter

Kiwikutteren er en smart løsning for å enkelt fjerne skallet på kiwi. Produktet gir en rask og effektiv måte å kutte opp kiwi på, samtidig som det kan øke interessen for å spise kiwi. Kiwi-kutteren er holdbar og lett å oppbevare, og kommer i en grønn farge laget av plast og metall.

Fordelene med å spise kiwi er mange, blant annet rikelig med C-vitamin, lite fett og kalorier, god kilde til fiber, kan bidra til å øke immunforsvaret og kan hjelpe med å regulere blodsukkeret. Med Kiwi-kutteren kan du enkelt nyte alle disse fordelene uten å måtte slite med å fjerne skallet på kiwien.


GÅ TIL BUTIKK (UTSOLGT)


Grønnsakskutter

Grønnsakskutteren gjør matlagingen enklere og lar deg lage kreative og dekorative skiver av grønnsaker som potet, gulrot og kål. Det er en økonomisk og sunnere løsning enn å kjøpe ferdigmat, og produktet er laget av holdbart materiale som er enkelt å rengjøre. Investeringen vil definitivt gi en oppgradering til enhver lunsj eller middag.


GÅ TIL BUTIKK

Hvitløkskvern

Vår hvitløkskvern er et praktisk produkt som gjør det enkelt å kverne opp hvitløk og få perfekte resultater på kort tid. Du trenger ikke lenger å slite med å skrelle og kutte hvitløk for hånd. Hvitløkskvernen samler hvitløken i finhakkede biter, og den kan enkelt skylles etter bruk for enkel rengjøring.

Å bruke vår hvitløkskvern har flere fordeler. Den gjør matlagingen raskere og enklere, og den er også gøy å bruke. Du kan kverne opp hvitløksfedd på bare 30 sekunder, og resultatet blir finhakkede biter som kan brukes i ulike retter. Dette sparer deg tid på matlagingen og gjør det enklere å tilberede måltider.


GÅ TIL BUTIKK

hvitløkskvern