Skip to main content

Personvernregler

Smartkjøkken personvernregler
Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon blir samlet inn, brukt og delt når du besøker eller foretar et kjøp fra www.smartkjøkken.no.

PERSONLIG INFORMASJON VI SAMLER INN

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi inn informasjon om de enkelte websidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du kommuniserer med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som “Enhetsinformasjon.”

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

– “Informasjonskapsler” er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og ofte inkluderer en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
– “Loggfiler” sporer handlinger som forekommer på nettstedet, og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisnings- / utgangssider og dato- / tidsstempler.
– “Web beacons”, “tags” og “pixels” er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

I tillegg når du kjøper eller prøver å gjøre et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som “Bestillingsinformasjon.”

Når vi snakker om “Personlig informasjon” i denne personvernerklæringen, snakker vi både om enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI PERSONLIG INFORMASJON?

Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi generelt samler inn for å oppfylle bestillinger plassert gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne frakt og gi deg fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne ordreinformasjonen til å:
Kommunisere med deg;
Skjerm våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
Når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, må du gi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.
Vi bruker enhetsinformasjonen som vi samler inn for å hjelpe oss med å søke etter potensiell risiko og svindel (spesielt din IP-adresse), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre blar og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

DELING AV DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive nettbutikken vår – du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet – du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på stevning, søksordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.

[[INKLUDERER SOM BRUKER REMARKETING ELLER MÅLRETTET ANNONSERING]]
ADFERDELIG ANNONSERING
Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon for å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjoner vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, kan du gå til Network Advertising Initiative (“NAI”) pedagogiske side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å:
INKLUDER OPT-OUT-LENKER FRA SOM TJENESTER SOM BRUKES.
Felles lenker inkluderer:
FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous
BING – https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliance sin fravalgsportal på: http://optout.aboutads.info/.

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamling og brukspraksis når vi ser et Do Not Track-signal fra nettleseren din.

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og å be om at din personlige informasjon blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er europeisk bosatt, bemerker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du bestiller via nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. I tillegg, vær oppmerksom på at informasjonen din blir overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

OPPBEVARING AV DATA
Når du legger inn en bestilling via nettstedet, vil vi oppbevare bestillingsinformasjonen din for våre poster, med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen.

ENDRINGER
Vi kan oppdatere disse personvernreglene fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre driftsmessige, juridiske eller regulatoriske grunner.

KONTAKT OSS
For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å komme med en klage, kan du kontakte oss via e-post på kundeservice@smartkjokken.no eller via e-post ved å bruke informasjonen nedenfor.