/ Eyvind Hellstrøm sine favorittretter

Eyvind Hellstrøm sine favorittretter

Eyvind Hellstrøm favorittretter

Innhold

Kjendiskokk og matentusiast

Eyvind Hellstrøm er en kjent og respektert kokk i Norge, kjent for sin kulinariske ekspertise og sin kjærlighet for gode smaker. Som en erfaren kokk har han mange favorittretter som han elsker å dele med andre, og i dette innlegget vil vi ta en nærmere titt på noen av hans mest elskede retter som alle matelskere bør prøve å lage hjemme. Disse rettene er ikke bare enkle å lage, men de er også garantert å imponere selv de mest kresne smaksløkene. Så bli med oss på en kulinarisk reise og oppdag Eyvind Hellstrøms favorittretter!

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker til norli.no.

1: Forretter

Kamskjell med chorizo og ertepuré

Eyvind Hellstrøms kamskjellrett er enkel, men likevel imponerende. For å lage denne retten trenger du noen store kamskjell, chorizo og ertepuré. Begynn med å grille chorizoen til den blir sprø. Deretter stek kamskjellene på høy varme i et par minutter på hver side, og server dem med chorizo og ertepuré. Denne retten kombinerer deilige smaker av sjømat og spicy chorizo og er en perfekt start på middagen.

Eyvind Hellstrøm legger ut mange av rettene sine på Instagram. Ta en titt her.

Kremet aspargessuppe med reker

En annen favorittforrett fra Eyvind Hellstrøm er en kremet aspargessuppe med saftige reker. Du kan lage denne retten med ferske asparges, kraft og fløte. La det koke i noen minutter før du bruker en stavmikser til å lage en jevn suppe. Tilsett reker og server varmt. Denne suppen er enkel å tilberede og gir en fantastisk smak.

2: Hovedretter

Grillet kveite med rødvinsaus og grønnsaker

Eyvind Hellstrøms grillet kveite er en sunn og deilig hovedrett. For å lage denne retten, trenger du en stor kveitefilet, rødvinsaus og en blanding av grønnsaker. Begynn med å grille kveitefileten på begge sider til den er gyldenbrun og gjennomstekt. Server den med rødvinsaus og grønnsaker, for eksempel brokkoli, gulrøtter og squash, for å få en perfekt balanse av smaker.

Confitert andelår med rødkål og poteter

En annen av Eyvind Hellstrøms favorittretter er confitert andelår med rødkål og poteter. Dette er en klassisk rett som vil imponere gjestene dine. For å lage denne retten, må du steke andelårene i smør på lav varme i omtrent to timer. Deretter kan du steke dem i ovnen til de er sprø på utsiden. Server med rødkål og poteter for en deilig og næringsrik hovedrett.

Kjøp den nyeste kokeboken til Eivind Hellstrøm: Til ungdommen – oppskrifter på digg mat

3: Dessert

Panna cotta med jordbærsaus

Eyvind Hellstrøms dessertfavoritt er en deilig panna cotta med jordbærsaus. For å lage denne retten, trenger du fløte, sukker, vanilje og gelatin. Varm fløten og sukkeret i en kjele og tilsett vanilje. Tilsett gelatin og la det avkjøle seg litt før du heller det i glass eller porsjonsformer. La det stå i kjøleskapet i minst fire timer eller til det har stivnet. Mens panna cottaen stivner, kan du lage jordbærsausen ved å blande jordbær, sukker og sitronsaft i en kjele og la det småkoke i noen minutter. Server panna cottaen med jordbærsaus og friske bær.

Sjokoladekake med hasselnøttkrem

Eyvind Hellstrøms sjokoladekake med hasselnøttkrem er en himmelsk dessert for sjokoladeelskere. For å lage kaken, trenger du sjokolade, smør, sukker, mel og egg. Bland ingrediensene og stek i ovnen til kaken er ferdig. Til hasselnøttkremen trenger du hasselnøtter, sukker og vann. Bland ingrediensene og la det småkoke i noen minutter før du blender det til en jevn krem. Server kaken med hasselnøttkrem og friske bær.

Relatert: Her har du 10 gode tapasretter!

Oppsummert er Eyvind Hellstrøms favorittretter både enkle og imponerende. Enten du ønsker å imponere gjestene dine eller bare ønsker å lage en deilig middag til deg selv, vil disse rettene definitivt være verdt å teste ut. Så gå videre og prøv dem ut, og nyt smakene fra en av Norges beste kokker!

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Vår produktkatalog

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩