/ 10 beste grillene på markedet

10 beste grillene på markedet

beste griller på det norske markedet

Innhold

Sommeren er her og det er på tide å tenke på grilling! Det kan være vanskelig å velge riktig grill, med så mange alternativer tilgjengelig på det norske markedet. Men ikke bekymre deg, vi har satt sammen en liste over de 10 beste grillene som vil hjelpe deg med å imponere gjestene dine på neste grillfest.

1. Weber Original Kettle Premium 57cm

Weber er en av de mest anerkjente grillmerkene på markedet, og det er ikke uten grunn. Weber Original Kettle Premium 57cm er en klassisk kullgrill som gir deg den autentiske grillopplevelsen. Den har en stor grillflate på 57cm, og den er enkel å bruke og rengjøre. Den har også en innebygd termometer som gjør det enkelt å kontrollere temperaturen.

2. Char-Broil Performance T-47G

Char-Broil Performance T-47G er en gassgrill som gir deg enkel og rask grilling. Den har fire brennere og en stor grillflate på 70x42cm, som gjør det enkelt å grille for en stor gruppe. Den har også en innebygd termometer og en sidebrenner som gjør det enkelt å tilberede sauser og tilbehør.

3. Traeger Pro 575 Pellet Grill

Traeger Pro 575 Pellet Grill er en av de beste pelletgrillene på markedet. Pelletgriller gir deg den autentiske røyksmaken som du ikke får med andre griller. Den har en stor grillflate på 575 kvadratmeter, og den kan enkelt styres med en app på telefonen din. Den har også en innebygd termometer og en stor oppbevaringsplass for pellets.

4. Landmann Rexon PTS 3.0

Landmann Rexon PTS 3.0 er en gassgrill som gir deg enkel og rask grilling. Den har tre brennere og en stor grillflate på 62x43cm, som gjør det enkelt å grille for en stor gruppe. Den har også en innebygd termometer og en sidebrenner som gjør det enkelt å tilberede sauser og tilbehør.

5. Broil King Royal 320

Broil King Royal 320 er en gassgrill som gir deg enkel og rask grilling. Den har to brennere og en stor grillflate på 55x38cm, som gjør det enkelt å grille for en liten gruppe. Den har også en innebygd termometer og en sidebrenner som gjør det enkelt å tilberede sauser og tilbehør.

6. Big Green Egg Large

Big Green Egg Large er en keramisk grill som gir deg den autentiske grillopplevelsen. Den har en stor grillflate på 46cm, og den kan brukes til å grille, røyke og bake. Den kan også enkelt kontrolleres med en app på telefonen din.

7. Napoleon TravelQ Pro 285

Napoleon TravelQ Pro 285 er en gassgrill som er perfekt for å ta med på tur. Den har to brennere og en stor grillflate på 54x37cm, som gjør det enkelt å grille for en liten gruppe. Den har også en innebygd termometer og en sidebrenner som gjør det enkelt å tilberede sauser og tilbehør.

8. Weber Genesis II E-310 GBS

Weber Genesis II E-310 GBS er en gassgrill som gir deg enkel og rask grilling. Den har tre brennere og en stor grillflate på 68x48cm, som gjør det enkelt å grille for en stor gruppe. Den har også en innebygd termometer og en sidebrenner som gjør det enkelt å tilberede sauser og tilbehør.

9. Dancook 1500 Kullgrill

Dancook 1500 Kullgrill er en enkel og rimelig kullgrill som gir deg den autentiske grillopplevelsen. Den har en stor grillflate på 54x32cm, og den er enkel å bruke og rengjøre. Den har også en innebygd termometer som gjør det enkelt å kontrollere temperaturen.

10. Outdoorchef City 420 G

Outdoorchef City 420 G er en gassgrill som er perfekt for små balkonger og terrasser. Den har en stor grillflate på 39cm, og den er enkel å bruke og rengjøre. Den har også en innebygd termometer og en sidebrenner som gjør det enkelt å tilberede sauser og tilbehør.

Konklusjon

Det er mange grillalternativer å velge mellom på det norske markedet, men disse 10 grillene er de beste av de beste. Uansett om du foretrekker kullgrill eller gassgrill, stor eller liten grillflate, så finner du garantert en grill som passer for deg på denne listen. Så tenn opp grillen og nyt sommeren med deilig grillmat!

Relatert: 10 tips til når du rengjør grillen

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smartkjøkken

Vi håper du liker innlegget vårt. Takk for at du har tatt turen innom.

Litt om oss:
Smartkjøkken ble etablert i starten av 2023 og har på kort tid blitt en populær leverandør blant nordmenn. På nettbutikken vår finner du smarte kjøkkenprodukter. På bloggen vår gir vi deg våre beste anbefalinger.

Vi håper å se deg igjen!

Produkttester

Bilde

10 beste airfryere

Bilde

12 beste toastjern

Bilde

10 beste pizzaovner

Bilde

15 beste vaffeljern

Bilde

10 beste kokebøker

Vår produktkatalog

Andre artikler

Har du noen ideer? 🤩